Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

April doet wat 'ie wil, maar wij gelukkig ook! Kies jouw favo tip voor deze mooie nieuwe week.

maandag 4 april 2022

We zitten alweer in de 4e maand van het jaar! En april doet wat ‘ie wil, dat is meteen weer duidelijk! Hoi herfst! Deze maand staat in het teken van de lente (echt waar hij komt weer terug), Pasen én natuurlijk Koningsdag. Fijne vooruitzichten dus omdat alles eindelijk weer als vanouds door kan gaan. Veel van onze schatten hebben overigens al grootse Paasplannen, dus houd de socials goed in de gaten en zorg dat je er op tijd bij bent. Voor nu natuurlijk eerst nog de fijnste tips voor deze (regenachtige) week. 

Trainingen van Eddie bij de Campus

Elke maandag, dinsdag woensdag

Trainer Eddie is terug bij Boulderhal de Campus. Wil jij sterker worden of juist soepeler? Een betere techniek in het boulderen leren of minder angst om te vallen? Eddie staat voor je klaar om er mee aan de slag te gaan! Op maandag kan je terecht voor boulder techniek, op dinsdag voor een heerlijke yoga en op woensdag staat er strength & mobility op het menu. Een ander trainingsdoel, waar je hulp bij nodig hebt? Ook voor personal training of small group training kan je terecht! Kijk hier voor meer info!

Nieuw menu bij Little Miss Sangria

Woensdag t/m zondag

Reserveer snel een tafeltje bij Little Miss Sangria, want ze hebben een nieuw menu. En dat betekent natuurlijk een hoop nieuwe gerechtjes die uitgeprobeerd moeten worden! Het voordeel is: het zijn vaak kleinere gerechten, dus je kunt extra veel proeven. We kunnen je alvast vertellen zodra je deze nieuwe menukaart bekijkt, loopt het water (of sangria) je al in de mond!

Waardevol event bij Haags Hoog

Vrijdag 8 april

‘Waardevol’, de naam van het event van aanstaande vrijdag in Haags Hoog, georganiseerd door Marieke Shiphorst. Inspirerende sprekers komen aan het woord over de gezondheid van het lichaam en geest. Na deze avond ga jij hopelijk naar huis met nieuwe inspiratie en inzichten die je meteen kan toepassen. Super waardevol dus! Klik hier voor meer info en om je kaartje te bestellen.

Movies that Matter Festival

Vrijdag 8 t/m zaterdag 16 april

Vrijdag start het Movies that Matter festival, hét internationale filmfestival over de rechten van de mens. Een prachtig evenement waarin je ervaart hoe de wereld verandert. Ruim 80 docu’s en films die inspireren en die je niet snel vergeet. Maar ook debatten, interviews met regisseurs en meer. Het Filmhuis is natuurlijk de plek waar je dit festival op z’n best kan ervaren. Haal je kaartje via deze link. Combineer je bezoek met een lunch of diner bij Ethica, want een film kijken doe je liever met een goed gevulde maag!

Live muziek bij Café Loft

Zondag 10 april

Het is weer de 2e zondag van de maand en dit betekent live muziek bij Loft! Geniet van een lekker muziekje en tegelijkertijd natuurlijk ook van een hapje en drankje. Tussen 15.00 en 18.00 uur ben je welkom, wil je daarna blijven hangen voor diner? Dan krijg je 10% korting. Een echte win-win-win dus!

Fijne week!

Geschreven door

Renee Dekkers