Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

De zon schijnt, een korte werkweek, en heerlijke lentetips voor jou geselecteerd. Als dat geen top week wordt! Geniet!

dinsdag 19 april 2022

Terwijl je waarschijnlijk nog aan het uitbuiken bent van een heerlijk lang Paasweekend, zou je haast vergeten dat een nieuwe week alweer is aangebroken. Wat is het toch fijn dat het zonnetje zo lekker blijft schijnen, dat maakt een nieuwe week nog nét een stukje leuker! En om het feest compleet te maken, tip ik je vrolijke nieuwe kledingstukken, een nieuw kloosterbier en een heerlijk lente menu! Wat zijn jouw plannen?! 

Kleding waar je vrolijk van wordt
Dinsdag t/m zaterdag

Bij Stijlbandiet hebben ze weer fantastische nieuwe items die jouw lente- en zomer garderobe nog wat nét wat gezelliger maken. Super kleurige jasjes en giletjes die je dubbelzijdig kan dragen bijvoorbeeld. Je wordt dus én vrolijk van alle kleurtjes, maar ook nog eens van het feit dat je eigenlijk gewoon twee kledingstukken in één hebt. Dus haast je naar de shop en maak jezelf of iemand anders blij met dit vrolijke item!

Gloednieuwe seizoensspecial
Tijdelijk verkrijgbaar

Bij de Monastic store vind je het gloednieuwe kloosterbiertje; de Magdalena. Natuurlijk vernoemd naar Maria Magdalena, zij die een belangrijke rol speelt in de gebeurtenissen rondom Pasen. Een heerlijk glas vol lente waar je vrolijk van wordt door de toevoeging van Haagse honing en vlierbloesem. Wees er snel bij, want dit bier is maar tijdelijk verkrijgbaar in de winkel.

Chocolade voor het goede doel
Dinsdag t/m zaterdag

Geen vrolijk verhaal, maar wel een mooi verhaal. Een jaar geleden begonnen de Oekraïense Olena an Oleksandra met chocolade maken. Dit jaar veranderde alles voor Oekraïne en met gevaar voor eigen leven hebben zij deze beans-to-bar chocolade toch weten te maken. Deze bijzondere chocolade is nu te koop bij The Chocolate Shop. Dat chocola je vrolijk kan maken is al lang bewezen. Maar door het kopen van deze chocolade draag je ook nog eens je steentje bij. De hele opbrengst van de repen, gaat namelijk naar de slachtoffers van deze verschrikkelijke oorlog. Go!

Test het nieuwe lentemenu bij Jules
Dinsdag t/m zondag

Oehh een nieuwe menukaart bij Bistro Jules. Dat belooft veel lekkers! Onder leiding van chef Raymond zijn er weer een hoop nieuwe gerechten ontwikkeld. Natuurlijk vind je naast alle nieuwe aanwinsten ook nog steeds een hoop klassiekers! Met dit heerlijk weer en het gezelligste terras van het Zeeheldenkwartier, ga jij gegarandeerd genieten van een avondje tafelen bij deze Haagse schat. Reserveer van te voren wel even je plekje!

Geschreven door

Renee Dekkers