Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

Elke maandag de leukste tips om de week nog net een beetje leuker te maken.

maandag 4 oktober 2021

Vorige week was de aftrap van deze nieuwe rubriek: De Haagse Schatten weekagenda! Elke maandag delen we de leukste tips, zodat jij de week én het weekend lekker door kan komen. Denk aan toffe evenementen bij onze Haagse schatten, een nieuwe menukaart bij jouw favoriete Haagse Schat of een bijzondere filmpremière. Elke week wisselende tips, zodat de week nog nèt een beetje leuker wordt. Deze week een heel aantal evenementen op de vrijdag, soms zou je weleens willen dat de week uit 5 vrijdagen bestaat! 

Dé Nederlandse triller in het Filmhuis
Dinsdag 5, donderdag 7 en zaterdag 9 oktober

Niks is zo lekker als een doordeweeks avondje naar de bios. Sinds deze week is de Nederlandse film ‘nr.10’ te zien. Een Nederlandse thriller door de regisseur Alex van Warmerdam. Waarbij voor de hoofdpersoon alles verandert na dat ene moment dat iemand één woord in zijn oor fluister. Doordeweeks niet zoveel tijd? Geen stress, de film draait ook op zaterdag. Via deze link kan je de tijden en tickets vinden. Geniet nog even van de pop-up cinema van het Filmhuis, want dit is misschien wel de laatste maand op deze bijzondere locatie.

Kledingswap van de Naaierij & de Kade
Vrijdag 8 oktober

Een kledingswap van de Naaierij is altijd al leuk, maar ook nog in samenwerking met restaurant De Kade maakt het net weer een beetje anders! Ook De Kade is het eens met het feit dat er al veel te veel kleding is op deze wereld. Heb jij stiekem ook teveel kleren in je kast en draag je al lang niet alles meer, schrijf je dan in! Met elkaar kleding ruilen en ook nog eens genieten van een lekker natuurwijntje van De Kade! Via deze link kan je een tickets scoren en kan je nog even rustig lezen hoe zo’n swap precies werkt. Wil je meer weten over duurzaam omgaan met kleding? Check dan zeker even het Instagramaccount van De Naaierij.

Kloosterbrouwerij Haagse Broeder X Museumnacht
Vrijdag 8 oktober 

Kom naar het klooster in de Oude Molstraat om het beste kloosterbier van Den Haag te proeven. Tijdens een bezoek tijdens de Museumnacht van 2021 krijg je natuurlijk een rondleiding door dit super mooie en verstopte klooster. Alleen al een bezoekje aan dit klooster is een Museumnacht ticket waard! Daarnaast krijg je uitleg over het gehele brouwproces en natuurlijk wordt er ook geproefd van dit inspirerende biertje! Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor alle informatie en scoor meteen je kaartje! Na deze avond weet je de Monastic Store altijd te vinden.

De gezelligste Home Made Market
Zondag 10 oktober

In het gezellige Hofkwartier is deze zondag de Home Made Market te vinden. Een perfect uitstapje voor een gezellige zondagmiddag. Lekker shoppen langs alle lokale kraampjes, genieten van plaatjes die worden gedraaid en lekker bij een Haags Schatje neerploffen voor een kleine pauze. Denk aan een heerlijk warm drankje bij Hug the Tea of een lekkere zondagmiddag borrel bij restaurant Pastis om het weekend in stijl af te sluiten.

De boulder-oktober deal van Walhalla
nog t/m 31 oktober

Boulderhal Walhalla heeft een heerlijke actie voor deze maand! In plaats van 12 maanden, betaal je voor 11 maanden, om vervolgens een heel jaar te genieten van je lidmaatschap! Wat helemaal lekker is, dat je met dit lidmaatschap ook bij de Campus terecht kan voor je wekelijkse bouldersessies. Over de Campus gesproken, wist je dat zij elke week verschillende trainingen hebben?

Op dinsdagen om 19.00 uur kan je terecht voor een yoga training, op woensdag staat er krachttraining op het programma om 19.00 uur en op donderdag om 19.30 uur kan je naar de Campus voor een mobility training. Perfect voor deze komende maanden, waarbij binnen sporten soms toch wel heel lekker is.

Geschreven door

Renee Dekkers