Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse schatten: jouw weekagenda

Hoe maak je van een gewone week een buitengewone week? Natuurlijk met de leukste tips van onze Haagse schatten!

maandag 9 mei 2022

Allemaal klaar voor weer een normale week? Met 5 werkdagen en een gewoon weekend van 2 dagen. Geen lang Paasweekend of Koningsdag en ook geen meivakantie meer. Nee, deze week is het weer een gewone week, en dat is toch even wennen. Maar geen zorgen, want deze gewone week kunnen we natuurlijk buitengewoon leuk maken! Het weer helpt mee en onze schatten hebben heel veel leuks voor je in petto. 

Sporty Monday!

Elke maandag

Een gewone week goed beginnen? Dat doe je bij Aloha met de wekelijkse ochtendduik. Elke maandagochtend opent Aloha om 07.30 uur haar deuren. Speciaal voor vroege vogels die ‘s ochtend een lekkere dip in de zee willen nemen. Uitgedipt? Warm jezelf dan lekker op met een warme douche, een kleedje en een pot thee. Voor de dames onder ons, kan je de week nog een beetje extra pit geven door op maandagavond mee te doen met de Lola Ladies Monday Ride. Verzamel om 18.30 bij Lola Bikes & Coffee en geniet van een sociale rit op de fiets!

Voor de jongsten onder ons

Woensdag (kidskapper)

Deze woensdag is de kidskapper weer in de shop van Achtung! Baby. Dus maak snel een afspraak en zorg er voor dat de haardos van jouw kleine helemaal klaar is voor de zomer! En als je er dan toch bent, neem dan meteen een kijkje in de winkel! Er hangen weer heel veel leuke zomeritems! Voor degenen die niet genoeg kunnen krijgen van het shoppen, neem dan zeker ook een kijkje op de webshop van LittleYOU. Daar krijg je tot 15 mei korting op de prachtige items van het merk LIEWOOD.

Borrelen in het vernieuwde Little Miss Sangria

Vanaf woensdag 11 mei

Jaaaaaa deze week kunnen we godzijdank weer heerlijk borrelen bij Little Miss Sangria. Na een verbouwing zijn ze weer terug en staan de deuren wagenwijd open voor iedereen die zin heeft om te borrelen.  En met dit heerlijke weer is het terras natuurlijk helemaal genieten. Bewonder dan wel ook even het vernieuwde restaurant en geniet van de oude vertrouwde sangria, nergens zo lekker als hier in de Reinkenstraat!

Naaierij X Haags Hoog

Vrijdag 13 mei

Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Nou deze vrijdag zeker niet! Een evenement bij Haags Hoog met de dames van de Naaierij, dat kan alleen maar veel goeds betekenen. Ja ja het is weer tijd om te swappen! Als je nog niet je kast had georganiseerd van winter naar zomer, is nu het moment! Kijk wat je nog in je kast hebt hangen, kijk waar je iemand anders blij mee kan maken en kijk ook vooral wat je zelf nog kan gebruiken. Koop snel je kaartje en zeker weten dat dit de gelukkigste vrijdag de 13e ooit wordt!

Open dag bij de leukste boulderhallen van Den Haag

Zaterdag 14 mei

Deze zaterdag is het open dag bij zowel Walhalla als De Campus. Van 09.00 tot 17.00 uur worden er achter elkaar lessen gegeven, zodat jij een vliegende start maakt in deze nieuwe hobby. Voor €7,50 ben je al welkom en dit is inclusief klimschoentjes. Verwacht een super gezellige, ontspannen sfeer en zeker weten dat jij na deze open dag terugkomt op deze bijzondere plekken. Vergeet vooral onze Haagse Schatkaart niet, want als je die laat zien, krijg je ook nog een heerlijk gratis kopje koffie!

 

Geschreven door

Renee Dekkers