Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse schatten: jouw weekagenda

Mei is bijna voorbij en de dagen worden alsmaar langer. Nog meer tijd voor leuke dingen dus! Lees snel verder en kies jouw invulling voor deze heerlijk lange dagen!

maandag 30 mei 2022

Wow, morgen is gewoon alweer de laatste dag van de maand mei! We komen steeds dichter bij de zomer en zijn aan het opbouwen naar de langste dag van het jaar! En langere dagen betekent nog meer tijd voor leuke dingen! Deze week daarom weer een bomvolle agenda vol leuks voor doordeweeks, maar uiteraard ook een hoop leuks voor wéér een lekker lang weekend! Hoe ga jij deze heerlijke lange dagen invullen? 

Plan je surfsesh of les

Maandag t/m zondag

Ik weet niet of jullie weleens een app hebben bekeken, om te kijken of de surfcondities goed zijn, maar voor menig mens lijkt dit wel Chinees! Gelukkig wordt het ons een stuk gemakkelijker gemaakt en hoeven we de app er niet meer bij te halen. The Shore en Aloha zijn nu onze ‘app’. Aloha maakt elke ochtend even een filmpje van de condities en deelt dit vervolgens op de Instagram. Ook The Shore heeft deze week laten weten dat het de perfecte week is voor een surflesje! Dus haal dat board maar uit de schuur en geniet van de perfecte condities. Aldus onze ‘weer-apps’!

Nieuwe boulder cursussen bij Walhalla

Startend op 2 & 3 juni

Deze week starten er weer nieuwe bouldercursussen bij de gezelligste boulderhal van Den Haag. Op 2 juni start de ‘Start to Boulder’ cursus, voor iedereen die wil leren boulderen. Om vervolgens na 4 donderdagen (hopelijk) te kunnen zeggen, dat jij echt kan boulderen! Op vrijdag 3 juni start de techniek cursus, voor iedereen die al wel kan boulderen, maar die ergens op vastloopt. Tijdens deze cursus leer jij in 3 lessen, alles wat je nog nodig hebt om die ene rode route te kunnen klimmen! Kijk hier voor alle info en geef je op voor de cursus die bij jou past.

Een Vegane Glorie momentje

Elke vrijdag en zaterdag (alleen deze vrijdag vanaf 12 ipv 10 uur)

Vrijdag en zaterdag zijn misschien wel voor velen de favoriete dagen van de week. En laat dat nou nét de dagen zijn dat Vegane Glorie open is. Dubbel feest dus! Geniet op een van deze twee dagen (of allebei voor de echte liefhebbers) van de lekkerste gerechten. Mijn favoriet voor de lunch blijft toch wel de Pita Ostra, een mega lekker broodje met Haagse oesterzwammen. Voor dineren raad ik je de sateh aan, niks zo lekker als goede vegan saté! Maar ook de Flammkuchen wil je eigenlijk echt niet missen en dan heb ik de brownies nog niet eens genoemd. Ook echt een feestje op het bord!

Dé Eiber Bierproeverij

Vrijdag 3 juni (en 10, 17 en 24 juni)

De ideale invulling van een gezellige vrijdagavond! Bij Eiber ben je komende vrijdagen van harte welkom bij de open Bierproeverij. Tijdens deze avond wordt alles verteld over het bier, het brouwproces en natuurlijk wordt er ook geproefd. En wees niet bang, na al dat proeven hoef je alleen nog maar één klein wenteltrappetje omhoog naar Haags Hoog om de rest van de avond lekker te genieten van het mooiste uitzicht van Den Haag. Natuurlijk kan je daar ook nog iets lekkers bij krijgen. Klik hier en geef je meteen op voor deze vrijdagavond!

De enige echte Le Marie Marché

Zaterdag 4 & zondag 5 juni

Joepieeee! Dit weekend strijkt Le Marie Marché weer neer op de Lange Vijverberg. Naast de Hofvijver dus. Een heerlijk lang weekend om lekker te struinen. Ben je al een keer geweest? Wist je dat er elke keer weer net andere kraampjes staan? Elke keer is de markt dus net een beetje anders en daarom heb je elke keer weer een goede reden om te gaan. ‘s ochtends even een stop op Noordeinde voor een lekker koffietje bij Lola’s en een goede lunch bij SamSam. Zo heb je genoeg energie om een hele dag te kunnen struinen. Of combineer je bezoekje met een afsluitend Frans dinertje bij Pastis. Hoe bedoel je geheel in stijl!

Geschreven door

Renee Dekkers