Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse schatten: jouw weekagenda

Klaar voor een nieuwe week? Pak je agenda er maar bij, want deze Haagse Schatten tips wil je niet missen!

maandag 6 juni 2022

Ook zo genoten van een heerlijk Pinksterweekend? Dan ben je vast weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week. En ook deze week is er wel veel leuks te beleven in Den Haag. Van een student night bij Het Filmhuis, planten tips & tricks van Little Green shop en een subquiz bij Haags Hoog. Dit en nog meer leuks lees je in deze weekagenda! Vergeet vooral niet aankomende zondag in je agenda te zetten, want het is het eindelijk weer tijd voor Parkpop! Zien we jullie daar?

Student night bij het Filmhuis

Elke woensdag

Voor alle studenten onder ons hebben wij ontzettend goed nieuws! Elke woensdag vanaf 17.00 uur kan jij als student voor een prikkie naar de film in het Filmhuis. Voor 5 euro kan jij naar elke voorstelling die je wilt. Wel alleen op vertoon van je studentenkaart natuurlijk! Drink daarvoor nog een gezellig drankje met je vrienden in het sfeervolle Filmhuis café en je studentenavond is gegarandeerd geslaagd. Deze woensdag vind je in de boutique zaal, de spannende triller ‘Inexorable‘. De film bij uitstek om lekker dicht tegen elkaar aan te kruipen met een bakje popcorn erbij. Ook de niet-studenten onder ons kunnen natuurlijk tickets kopen voor deze spannende film, gewoon tegen de normale prijs!

Plantje in de spotlight

Elke donderdag

Volg jij de Instagram pagina van Little Green Shop al? Daar heb je natuurlijk al lang gezien, hoeveel leuks zij delen. Leuke plantjes, prachtige potjes en andere mooie accessoires voor in huis. Maar ze gaan nog meer met ons delen! Elke donderdag staat er vanaf nu een nieuw plantje in spotlight waar ze je alles over vertellen. Zo weet je nóg beter hoe jij je planten moet verzorgen en welk plekje in huis het beste is voor welke plant. Thanks to Little Green Shop!

Pubquiz bij Haags Hoog

Vrijdag 10 juni

Bestaat jouw vriendengroep uit mensen met veel algemene kennis? Of ken jij mensen die altijd alles weten bij van die spelprogramma’s op TV of die altijd winnen met 30 seconds? Die vrienden heb jij deze vrijdag nodig, voor de pubquiz bij Haags Hoog. Trommel wat mensen op, schrijf jouw team in en maak je klaar voor een avond vol gezelligheid! Vanaf 17.00 uur welkom voor een lekker drankje en hapje en om nog een beetje voor te bereiden en vanaf 20.00 uur barst de strijd los! Tickets en info vind je hier.

Art Nouveau wandelingen

Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni

Dit weekend kan jij alles te weten komen over de prachtige bouwstijl van het Zeeheldenkwartier. Als je goed oplet, zie je elke keer weer iets anders tijdens de wekelijkse ommetjes in de wijk. Heb jij de prachtige pandjes van onze Haagse schatten in het Zeeheldenkwartier al weleens goed bekeken? Tijdens deze 1,5 uur durende wandeling met gids leer je meer over de geschiedenis van de wijk en wandel je langs prachtige gevels. Deze wandeling is natuurlijk perfect te combineren met een shopmiddagje in de Prins Hendrikstraat of met een lekkere lunch bij de Sushimeisjes! Neem dus zeker je Haagse Schatten cadeaubon mee, als je die nog thuis hebt liggen!

Parkpop

Zondag 12 juni

Last but not least deze week: Parkpop! Waar Parkpop normaal gesproken in het vertrouwde Zuiderpark plaatsvindt, stap je nu op de fiets naar het Malieveld. Daar vind je één van de grootste gratis festivals van Europa, met ook dit jaar weer een leuke line-up. Om 17.00 uur speelt het Haagse Goldband, dat wordt gegarandeerd een groot feest. Zowel op als voor het podium. Om 20.00 uur luister je naar de prachtige stem van Marcel van Di-rect en als afsluiter kan je genieten van UB40, een heerlijke klassieker!

Waar zien we jou deze week?

Geschreven door

Renee Dekkers