Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

Morgen is het 21 juni en dat betekent de langste dag van het jaar, maar ook de officiële start van de zomer! Met deze tips kom je alvast in zomerse sferen!

maandag 20 juni 2022

Wauw wat een heerlijk zomers weekend was dit! Dat smaakt naar meer.  Met morgen de langste dag van het jaar en daarmee ook de start van de zomer gaat dat vast goedkomen. Misschien tel je stiekem al af naar je geplande vakantie?  Deze fijne tips van onze Haagse schatten brengen je vast in de juiste stemming. Kom maar door met die zomer!

Dinsdag

Summerproof bij PureSan

Hoe kan je je zomer nou beter starten, dan met een lichaam wat geheel summerproof is? Morgen doe je dit bij PureSan. Met een gratis proefflits en intake voor een krachtigste laserontharing. Geschikt voor alle huidtypes. Gooi dat verschrikkelijke botte roestende scheermesje maar in de prullenbak, want hierna wil je niet meer anders. Maak nu meteen een afspraak voor morgen en ga super smooth de zomer in!

Vanaf woensdag

Ontbijten in de natuur

Jaaa de temperaturen ‘s ochtends zijn boven de 14 graden. En dat is goed nieuws, want dit betekent dat Aafke weer de lekkerste ontbijtjes voor je klaarmaakt in de natuur! Geloof ons, de dag zo starten is het fijnste wat er is! Bekijk de nieuwe website en lees alles over deze met liefde gemaakte ontbijtjes. Waar in de natuur ze zijn, welke dagen en hoeveel plekjes er nog beschikbaar zijn.

Woensdag t/m zondag

Proef het nieuwe zomermenu bij Capriole

Ook Restaurant Capriole is al helemaal in de zomerse sferen en daarom is het tijd voor een nieuw menu. Helemaal passend bij de temperaturen van nu! Niet alleen hebben ze een hoop nieuwe gerechten op de menukaart, ook de wijnkaart is flink uitgebreid. Reserveer dus snel een tafeltje en laat je adviseren in de beste match tussen jouw gerecht en de ideale wijn. Genieten maar!

Vrijdag

Wijntjes proeven bij Haags Hoog

Deze vrijdag kan je prachtige natuurwijntjes proeven op grote hoogte. Bij Haags Hoog kun je deelnemen aan een wijnproeverij van est.986. Een Nederlandse wijnboer vertelt alles over het wijnproces en laat je natuurlijk de lekkerste natuurwijnen proeven.  weer langs samen met een Nederlandse wijnboer. Na afloop kan je gezellig blijven eten. In samenwerking met de Volkskeuken en Lekkernassuh wordt er een heerlijk biologisch en vegetarisch Mezze menu voor je klaargemaakt. Kaartjes koop je hier.

Italiaanse avond bij Loft

Meer zin om je in Italiaanse sferen te wanen? Dan moet je vrijdagavond bij Café Loft zijn. Daar geniet je van Madigraal, het meest verheven muziekgenre wat in de renaissance op elk Italiaans hof werd gespeeld. Tijdens deze muzikale avond geniet je ook nog van een heerlijk drie gangen diner uit de keuken van Loft. Stuur een mailtje naar cafe@loftdenhaag.nl en geniet van een avond met bijzondere muziek en culinaire hoogstandjes!

Zaterdag

Segbroekfestival Fahrenheitstraat

Deze zaterdag is het feest in de Fahrenheitstraat, Thomsonlaan en op het Thomsonplein. Het Segbroekfestival barst dan los. Er zijn tal van kraampjes, leuke aanbiedingen van de lokale ondernemers en een aantal leuke activiteiten. Zo heb je het social media-plein, waarbij je alles leert over bloggen en vloggen. Natuurlijk zijn de terrasjes ook open voor een lekker hapje en drankje!

Mooie week!

Geschreven door

Renee Dekkers