Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

Elke week de leukste tips om jouw week in Den Haag nog net een beetje leuker te maken. Zo ben je altijd op de hoogte van de leukste events!

maandag 11 oktober 2021

Het is weer maandag! Dit betekent dat het weer tijd is voor jouw favoriete agenda. Elke maandag delen we de leukste tips, zodat jij de week én het weekend lekker door kan komen. Denk aan toffe evenementen bij onze Haagse schatten, een nieuwe menukaart bij jouw favoriete Haagse Schat of een bijzondere filmpremière. Elke week wisselende tips, zodat de week nog nèt een beetje leuker wordt. Met deze week een aantal tips voor de doordeweekse dagen, maar natuurlijk ook zeker voor het eerste weekend van de herfstvakantie! 

Yoga en nog veel meer bij Loft
Dinsdag 12 oktober

Dinsdagavond nog geen plan? Dan hebben wij een plan voor jou! Op dinsdagavond zijn er maar liefst 3 fijne yogalessen die je kan volgen in de leukste kerk van Den Haag, dan hebben we het natuurlijk over Loft. Om 17.30 uur kan je terecht voor een small Group training. Om 19.00 uur kan je je klaarmaken voor een lesje Athletic flow en 0m 20.15 uur staat de les ‘Vin to Yin’ op het programma. Kies jouw favoriete les en jij bent weer helemaal opgeladen voor de 2e helft van deze week.

De fietsende kapper bij Achtung Baby
Woensdag 13 oktober

Is jouw kleine ook toe aan een frisse herfstcoupe, kom dan woensdag naar Achtung Baby. Daar vind je de Andy, de leukste fietsende kapper van Den Haag! Je kan haar appen voor een afspraak op 06 12474833. Dan loopt jouw knappe zoon/dochter er weer helemaal verzorgd bij in de herfstvakantie. Dit uitstapje kan je perfect combineren met een lekker theetje bij Fleurs. Samen gezellig wat drinken en neem er vooral wat lekkers bij zoals de overheerlijke brownie! Daarna nog even naar Kali Tengah zodat ook de thee voorraad thuis weer gevuld is!

The one-woman-show bij Theater Dakota
Vrijdag 15 oktober

Een voorstelling vol met muziek en waar een enorme hoeveelheid aan taboes doorbroken wordt. Dat is de ‘show must go on’ die deze vrijdag te zien is bij Dakota. Een humoristische one-woman-show, die begeleid wordt door de muzikant Christiaan Verbeek. Het leukste uitstapje voor jou en je vriendinnen op de vrijdagavond! Kijk voor meer info en voor het bestellen van tickets op de website van Theater Dakota. Wij wensen jullie nu alvast veel plezier!

De grote opening van Achtung Lady
Zaterdag 16 oktober

De dag waarop we allemaal hebben gewacht, wordt zaterdag eindelijk werkelijkheid. Zaterdag is namelijk de grote opening van Achtung Lady. Net als Achtung baby, een winkel vol leuke tweedehands en vintage pareltjes, alleen nu voor vrouwen!! Vanaf 10 uur vindt deze feestelijke opening plaats, beter kan jouw zaterdag niet starten!

Het grote kinderboekenfestijn in de centrale Bibliotheek
Zaterdag 16 oktober

Het thema van deze Kinderboekenweek en dus ook van deze dag is: beroepen. Weet jouw dochter of zoonlief al wat hij/zij wil worden? Tijdens dit festijn kan je alles worden wat je wil en kan je alvast dromen over later. Je kan meedoen aan verschillende workshops en krijgt de kans om verschillende schrijvers en acteurs te ontmoeten. Bekijk hier de uitgebreide informatie. Combineer dit leuke uitje voor de hele familie met een lekkere wandeling door de stad. Loop richting de Herengracht en haal iets lekkers bij Lekker Brood. Als je daar toch bent, loop dan meteen langs Filya Indoor Garden en maak je huis helemaal klaar voor de herfst met een vrolijk plantje!

Festival de Betovering bij Dakota
Zaterdag 16 en zondag 17 oktober

Het hele weekend kan je bij Dakota terecht voor verschillende activiteiten en films van het jeugdfestival De Betovering. Een weekend vol met familytime! Op zaterdag begin je de dag met de film ‘Hallo Wereld’, waarbij jullie alles leren over verschillende dieren die worden geboren en opgroeien langs de rivier. Later die middag kan je ook nog een kaartje scoren voor ‘ The Addams family op avontuur’. Een heerlijke komische animatiefilm voor het hele gezin.

Op zondag wordt dit programma ook nog uitgebreid met een bewerking van de ‘Klokkenluider van de Notre Dame’. Dit keer niet uitgevoerd in een film, maar in een poppenspel. Een verhaal wat je leert dat niet alles is wat het lijkt en dat echte schoonheid van binnen zit. Net als moed. Deze levenslessen wil jij je kinderen niet onthouden toch?!

In deze agenda van Dakota kan je alle tijden vinden en kan je meteen je tickets bestellen.

Geschreven door

Renee Dekkers