Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

Elke week de leukste Haagse tips om jouw week nog net een beetje leuker te maken. Deze week een flink aantal tips!

maandag 8 november 2021

Het is weer maandag! Dit betekent dat het weer tijd is voor jouw favoriete agenda. Elke maandag delen we de leukste tips, zodat jij de week én het weekend lekker door kan komen. Denk aan toffe evenementen bij onze Haagse schatten, een nieuwe menukaart bij jouw favoriete Haagse Schat of een bijzondere filmpremière. Elke week wisselende tips, zodat de week nog nèt een beetje leuker wordt. Met deze week een wijnmakersdiner bij Bistro Jules, bakkies & biertjes bij Haags Hoog (deze toffe plek wil je ontdekken!), een kids kledingswap van de Naaierij en nog veel meer leuks!

Lekkerste actie van de Sushimeisjes
Elke maandag, dinsdag en woensdag

De lekkerste actie is terug van weggeweest! De Sushimeisjes maken het begin van jouw week een stuk aangenamer. Vanaf nu kan je namelijk elke maandag, dinsdag en woensdag genieten van flinke korting. Een sushimix voor 2 personen voor maar 33 euro. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Dus strijk op één van deze dagen na je lange werkdag neer in 1 van de filialen voor een heerlijk sushi-avondje. Niet zo heel veel zin meer om de deur uit te gaan ‘s avonds? De actie is ook geldig bij afhalen!

Wijnmakersdiner bij Bistro Jules
Woensdag 10 november

Aanstaande woensdag staat er bij Bistro Jules een wijnmakersdiner op de agenda. Lekker eten en genieten van heerlijke wijntjes! Raul Perez, een wijnmaker die over de hele wereld wordt geroemd om zijn unieke benadering van wijn maken, komt speciaal naar Den Haag om jou de beste wijn/spijscombinatie te bezorgen. Een perfecte avond om de werkweek even te doorbreken. Voor 75 euro geniet je van een 3-gangen menu, inclusief wijn, water en koffie. Reserveer snel je plekje via info@cafebistrojules.nl, er zijn nog een paar plekjes vrij!

Avondje film kijken bij Dakota
Vanaf donderdag 11 november

De eerste Nederlandse film over het verhaal van Anne-Frank draait vanaf donderdag in Dakota. Een aangrijpend verhaal over de vriendschap tussen Anne-Frank en haar vriendin Hannah Groslar. Een bijzondere film, echt een aanrader! Ook op vrijdag staat er iets bijzonders op het programma in theater Dakota: ‘Een zorg voor later’. Een avond die in het teken staat van ouder worden en de zorgen die ouderen van nu in deze samenleving hebben. De avond bestaat uit 2 verhalen, een ontroerend monoloog en een hoopvolle documentaire. De avond laat je nadenken over ouder worden en hoe wij daar naar kijken. Bekijk de website voor actuele tijden en meer informatie.

 

Bakkies & biertjes bij Haags Hoog
Vanaf vrijdag 12 november

Jaaaaa, dit is een nieuwtje dat je echt niet wilt missen! Vanaf aankomende vrijdag opent Haags Hoog haar deuren. Deze super toffe plek, waar niet geheel toevallig ook ons kantoor zit, is het ontdekken waard! Elke vrijdag van 10 tot ongeveer 19.00 uur kun je er terecht voor de lekkerste bakkies en borrels. Plof neer in één van de gezellige zitjes en geniet van al het lokale lekkers dat met liefde voor je wordt klaargemaakt. Wat je kunt verwachten? De beste bakkies van Roast Factory met uiteraard iets lekkers erbij. Een relaxte ongedwongen sfeer en de unieke kans om lekker rond te kijken bij de lokale ondernemers die Haags Hoog rijk is. Ontdek hoe koffie wordt gebrand in de koffiebranderij van Roast Factory of wandel door de microbrouwerij van Eiber Bier. Natuurlijk sluit je de dag af met een Eiber biertje en een borrelhapje. Nodig je beste vrienden uit voor deze heerlijke invulling van jouw vrijdag!

Kids Kleding Swap bij de Naaierij
Zondag 14 november

De Naaierij en de Boomhuttenclub organiseren weer een gezellige kleding swap voor kids aankomende zondag. Een plekje waar zowel jij als je kind enorm blij van worden. Terwijl jouw kleintje zich lekker vermaakt, kan jij lekker duurzaam inkopen doen. Dus maak zondag tussen 13 en 16.30 uur tijd voor swappen en geniet allebei van een leuke duurzame zondagmiddag. Via deze link kan je een ticket bestellen en kan je alle informatie nog even rustig doornemen.

 

Herfst & winter Food Tour
Elke vrijdag en zaterdag

Yessss, Kerensa van Bites & Stories heeft na het grote succes van afgelopen zomer besloten om ook deze winter door te gaan met haar Food tours. En daar zijn we zo blij mee, want deze leuke en lekkere tours zijn een mega aanrader! Zo ontdek je Den Haag op haar best. In zo’n drie uur tijd wandel je met een gids door het centrum van Den Haag en ontdek je lokale lekkernijen en bijzondere verhalen. Plan het als teamuitje, familie-uitje, vriendinnen-uitje of wandel mee met de open inschrijving op vrijdag en zaterdag. Via de website ontdek je alles over de tour en kan je meteen reserveren voor dit geweldige herfst/winteruitje!

Geschreven door

Renee Dekkers