Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Schatten: jouw weekagenda

Elke week de leukste Haagse Schatten tips om jouw week nog net een beetje leuker te maken. Deze week maar liefst 6 tips voor tijdens de milde lockdown.

maandag 15 november 2021

Het is weer maandag! Dit betekent dat het weer tijd is voor jouw favoriete agenda. Deze week moeten we helaas met het slechte nieuws dealen van een ‘milde  lockdown’. Maar gelukkig zijn er nog genoeg dingen die wel kunnen! Zo kan je thuis ook weer flink uitpakken. We doen er natuurlijk alles aan om ook deze lockdown weer zo goed mogelijk door te komen! Denk aan pittige thuis work-outs, gecompenseerd met heel veel sinterklaas lekkers en natuurlijk ook leuke tips voor buiten de deur. 

Daag jezelf uit met de Build it Up serie van K’dans
Wekelijks online

Voor deze tip is het handig als je het Instagram-account van K’dans gaat volgen. De aankomende weken staat er namelijk een lekkere uitdaging op de planning. Een heuse build it up serie, waarbij je elke week een hoger level bereikt, om uiteindelijk bij het zwaarste level te eindigen. Geen smoesjes dus om niet fit te kunnen blijven. De tip? Doe elk level een paar keer, voordat je naar de volgende gaat. Zo went je lichaam wat makkelijker aan de work-out.

Verwen jezelf met sinterklaas lekkernijen
Het liefst elke dag

Hij is weer in het land, de goedheiligman! Dit betekent dat al het lekkers eindelijk in huis gehaald mag worden. Onze tips waar je die het beste kan halen? Hier komen ze! Naar The Chocolate Shop ga je natuurlijk voor chocola. De lekkerste pure chocolade kruidnootjes van de wereld, die zijn hier! Maar ik heb ook een prachtige chocolade sinterklaas voorbij zien komen, die is bijna te mooi om op te eten. Bijna. Bij Victor Driessen loop je meteen naar de themakast die vol staat met sinterklaas snoepgoed. Genoeg kruidnootjes en speculaas voor deze week! Ten slotte om je snoepgoed compleet te maken, moet je naar Lekker Brood voor de lekkerste zelfgemaakte biologische pepernoten. Hoeveel trek hebben jullie inmiddels gekregen?

De mooiste, sprankelendste boom van de Weimarstraat
Elke zaterdag en zondag

Dat de Sint zijn intrede heeft gemaakt, betekent ook dat Kerst niet lang meer duurt. Ben jij een echte kerstliefhebber? Dan raad ik je aan dit weekend alvast een bezoekje te brengen aan Sprinkel + Hop in de Weimarstraat. Hier staat een fantastische kerstboom te shinen, vol kerstballen die ook nog eens te koop zijn! En je doet meteen inspiratie op voor jouw kerstversiering dit jaar.

Interieur shoppen bij Studio Stijlbandiet
Zaterdag 20 november

Wist je dat Stijlbandiet naast de winkel in de Fahrenheitstraat, ook een hele grote loods heeft in Rijswijk. Deze loods staat vol prachtige spullen voor in huis. Mooie houten kasten, vintage dressoirs, maar ook hele mooie potten en andere accessoires. Deze zaterdag houden zij een pop-up, reden genoeg om richting de Diepenhorstlaan 180 te rijden. Neem een grote auto mee, zodat jij je meubels meteen mee naar huis kan nemen! Dit is een plek waar liefde op het eerste gezicht helemaal wordt waargemaakt.

Next level surfdag bij Aloha
Zaterdag 20 november

Een dag geheel in het teken van surfen! Dit betekent een hele dag lekker buiten, genieten van een herfstige zee en natuurlijk is het de bedoeling dat jouw surfskills nog beter zijn geworden na deze dag! Wat je kan verwachten? Een surfles op jouw niveau en een lekkere warme lunch om wat energie op te doen. Lekker koffietje tussendoor en een super leerzame workshop over het lezen van zo’n ingewikkelde surf-forecast. Oftewel de weersvoorspelling, maar dan over de condities van de zee. Na deze workshop nog steeds niet genoeg gehad? Dan mag je natuurlijk ook nog even vrij surfen! Op het Instagram account van Aloha vind je alle informatie en kan je je meteen inschrijven voor deze sportieve dag.

Van all day lunchen tot early bird dinners
Tijdens de lockdown

Een volgende lockdown, waarbij de horeca alwéér getroffen wordt. We hebben veel respect voor al onze schatten die weer met nieuwe ideeën en oplossingen komen en ook deze lockdown weer keihard door gaan! Dus net als vorig jaar, vragen we jullie weer om massaal te kiezen voor lokaal. Reserveer een tafeltje bij jouw favo hotspot. Bij Café Bistro Jules en Pastis bijvoorbeeld, hier geniet je nu de hele dag door van gerechten die normaal alleen op de dinerkaart staan. Of reserveer bij Capriole Café een tafeltje om 17.oo uur zodat je alsnog lekker uitgebreid en gezellig kunt tafelen.

Geschreven door

Renee Dekkers