Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Happy healthy New Year

Een nieuw jaar. Tijd voor goede voornemens! Deze Haagse schatten staan te popelen om jou aan een gezonde start van dit nieuwe jaar te helpen.

woensdag 3 januari 2018

Een nieuw jaar. Een nieuwe start. Tijd voor, jawel: de goede voornemens! Heb jij ze gemaakt? Of zijn ze op deze derde dag van het nieuwe jaar al over boord gegooid? Ik wil, hoe afgezaagd het ook is, mijzelf toch wat vaker in een sportbroek hijsen. En dan niet om die-hard aan de gewrichten te hangen in een klassieke sportschool. Maar gewoon ontspannen sporten, lekker kleinschalig, net even anders dan anders. Klink jou dat ook goed in de oren? Dan staan deze Haagse schatten te popelen om jou aan een gezonde start van het nieuwe jaar te helpen.

#1 K’Dans

K’dans is zo’n typische studio in de categorie ‘klein maar fijn’. Een studio met allerlei groepslessen om lekker te bewegen en in shape te blijven. Van Yoga, pilates en danslessen tot stevige BBB en combat work-out sessies. Altijd een ontspannen en positieve sfeer en een flinke variatie aan lessen. Een plek om je op je gemak te voelen.

#2 100% YOGA

Totale ontspanning gecombineerd met inspanning. Dat zijn de fijne yogalessen van pop-up studio 100%YOGA. En sinds dit jaar kan jij je matje uitrollen op een wel heel bijzondere locatie, namelijk het dak van Bleyenberg! Op zondag in de oneven weken verzorgt enthousiaste yogi Esther daar een heerlijke sunday office yoga les. In de zomer liggen je op de rooftop en in de winter verplaats je naar een van de warme vergaderruimtes van dit enorme pand middenin het centrum van Den Haag. Dit alles dankzij de toffe samenwerking die 100%YOGA is aangegaan met Hidden Gym, organisator van nog veel meer gave sportactiviteiten op unieke en bijzondere locaties!
En heb je nou een keer geen zin om de deur uit te gaan, dan zijn de lessen van 100%YOGA ook ieder moment (gratis) digitaal te volgen. Allemaal om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om een lesje mee te pakken op een plek die jij prettig vindt.

#3 Aloha surf

Voor wie echt even anders dan anders flink wat calorietjes wil verbranden is Aloha surf dè place to be! Deze top surfschool ligt op een van de beste surfspots van Nederland. Er is geen excuus meer om niet in de winter de golven te trotseren, want Aloha in 365 dagen per jaar open. Natuurlijk zorgen zij voor een warme winterwetsuit. En wat is er lekkerder dan na het surfen neer te ploffen op de chesterfieldbank om met een drankje en stevige hap weer flink op te warmen.

Ben je nou niet zo van het ‘echte’ sporten, maar wil je wel lekker in beweging zijn en leuke dingen doen? Dan hebben we nog een bonustip voor je. Ontdek wandelend onze mooie hofstad met een van onze enthousiaste Haagse schatten! Ideaal als uitje met je vriendengroep, collega’s of met de fam!

#Bonus: Bites & Stories

Bites & Stories is nog zo’n manier om de stad optimaal te ontdekken. Terwijl je al wandelend (jaja, daar heb je dat goede voornemen!) bijzondere verhalen hoort over Den Haag bezoek je de mooiste locaties en fijne zaakjes waar heerlijke wijnen en bijpassende gerechtjes geserveerd worden. Eigenlijk vinden wij dat iedereen die dit leest minimaal 1 keer een tourtje moet doen met de super enthousiaste, alles van wijn-, eten-, en Den Haag wetende Kerensa! Gegarandeerd een succes.

Geschreven door

Barbara van Rest