Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Hemd van ‘t lijf: Dorst

In deze nieuwe reeks leggen Haagse ondernemers elkaar lastige dilemma's en verrassende vragen voor. Maak kennis met Jamie van Dorst!

dinsdag 16 april 2019

Wat als je een lokale ondernemer vraagt te kiezen tussen verhuizen uit Den Haag of nooit meer ondernemen? Uit Scheveningen of Kijkduin? Uit uitgebreid koken of lekker uit eten? Zomaar een greep uit de dilemma’s die onze Haagse schatten aan elkaar voorleggen in onze nieuwste reeks: Hemd van ‘t lijf! Dilemma’s en verrassende vragen aan elkaar om zo onze Haagse ondernemers nóg beter te leren kennen! Vandaag vragen wij Jamie, eigenaar van Dorst Craft Beershop het hemd van ‘t lijf. Zit je er klaar voor? En natuurlijk zijn we ook benieuwd wat jullie zouden kiezen uit één van Jamie’s zijn dilemma’s. Ben jij een vroege vogel of een echte nachtbraker?!

Over Jamie

Jamie is de trotse eigenaar van Dorst, dé craft beer speciaalzaak van Den Haag in de Boekhorststraat. Een minimalistische winkel, met een groots en bijzonder bierassortiment. Jamie heeft het assortiment zorgvuldig samengesteld. Van Haagse bieren zoals Eiber en Kompaan, tot exclusieve bieren waar er maar een paar van te krijgen zijn. En weet je wat het fijne is, alle bieren zijn gekoeld en tot in de avond verkrijgbaar! Zodat je nog tot laat uit je werk bij Dorst terecht kan voor een lekker koud biertje. Nog meer weten over Jamie? Lees dan snel zijn reactie op de voorgelegde dilemma’s en vragen.

3 x lastige dilemma’s

  • Vroege vogel of een nachtbraker: Een echte nachtbraker
  • Lekker bakkie koffie of vers kopje thee: Lekker bakkie koffie
  • Verhuizen uit Den Haag of nooit meer ondernemen: Verhuizen uit Den Haag

3 x verrassende vraag

  • Wat doe jij het liefste op een zonnige zondagmorgen? Uitslapen
  • Wat zou iedereen over jouw onderneming moeten weten? Dat wij het beste bier ter wereld hebben!!
  • Waar kun je jou ‘s nachts wakker voor maken! Een innige knuffel met een leuke vrouw!

Van deze Haagse schat wil ik álles weten: Jasper van Eiber bier! 

Wil jij met eigen ogen zien én proeven dat Jamie het beste bier ter wereld verkoopt? Ga dan zeker eens langs bij deze toffe bierspeciaalzaak aan de Boekhorststraat 99. En vergeet vooral niet je Haagse schatten cadeaubon mee te nemen, als je die nog hebt. Want ook bij deze Haagse schat kan je die natuurlijk inwisselen! 

Geschreven door

Barbara van Rest