Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Het Blijft Mooi!

Net zo dol op schatzoeken als wij? Loop dan eens binnen bij Blijft Mooi. Je vindt er mooie vintage vondsten voor jouw eigen unieke interieur.

zaterdag 6 januari 2024

In de gezellige Vlierboomstraat vind je onze Haagse schat Blijft Mooi. De vintage meubelwinkel van Claudia. Die thuis, geeft ze zelf toe, de ietwat clichématige spreuk ‘do more of what makes you happy’ heeft hangen. Toch zijn wij blij met dat bordje, want precies die spreuk heeft ervoor gezorgd dat Claudia vorig jaar het roer drastisch omgooide en na jaren dromen haar eigen winkel opende. Blijft Mooi dus. Waar je heerlijk kunt schatzoeken tussen alle vintage vondsten. Maak kennis met deze nieuwste aanwinst! 

Een tweede leven

Claudia wordt simpelweg blij van het opsporen en opknappen van vintage meubels. Daar struint ze stad en land voor af en rijdt ze in haar busje regelmatig voor naar Frankrijk, Denemarken of Duitsland. Haar missie: kwalitatief mooie meubels een tweede leven geven. Meubels die nog in heel goede staat zijn, soms gerestaureerd of opgeknapt moeten worden, maar allemaal nog jaren mee kunnen. Van Scandinavische kasten tot prachtige lampen en van het mooiste kristal tot die ene tafel die in jouw interieur niet mag ontbreken.

Je eigen unieke interieur

En met zo’n unieke eyecatcher uit de, steeds wisselende, collectie van Claudia creëer jij dus eenvoudig je eigen unieke interieur. Een beetje van jezelf, en een beetje van Claudia zullen we maar zeggen. De winkel is op vrijdagen en zaterdagen geopend, komt dat niet uit maak dan vooral een afspraak voor een winkelbezoek op een ander moment. Claudia ontvangt je graag!

Geschreven door

Marlies van der Kolk