Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Hoera, we mogen weer!

De corona-maatregelen zijn gelukkig weer wat versoepeld. Lees in deze blog welke Haagse schatten ik als eerste een bezoekje ga brengen!

vrijdag 15 mei 2020

Ik realiseer me dat de afgelopen weken vooral in het teken hebben gestaan van wat níet meer mocht. Maar inmiddels komt er steeds een beetje meer ruimte om er, heel voorzichtig, weer een beetje op uit te gaan. En echt, ik ben daarmee zo blij als een koe die na een donkere, koude winter weer voor het eerst de wei in mag! Én maak minstens net zo enthousiaste sprongen. Benieuwd wat er sinds kort wél weer mag?

Afscheid nemen van je quarantaine coupe
Ik weet niet hoe het met jullie ziet, maar ik ga al een week of 8 met een knot op mijn hoofd door het leven. Dat wat een maand of 4 geleden nog voor een kapsel door moest gaan, is inmiddels geen land meer mee te bezeilen. De eerste die van mij een appje kreeg (geen grap) nog tijdens de persconferentie, was dan ook mijn kapster. Halleluja! Haagsche Kopjes is weer open en ik heb vanavond een afspraak!

Sporten met uitzicht op zee
Sinds een paar maanden werkte ik me zo’n 3 x in de week in het zweet in de Scheveningse buitenlucht. Op het duin, de wind door je haren en uitzicht op de zee. Maar ook de lessen van Outwork konden lange tijd geen doorgang vinden en dus verruilde ik de badplaats in voor mijn eigen dakterras. Als een kind zo blij was ik dat ik afgelopen maandag voor het eerst weer, op afstand, een buitenles kon volgen. Absolute aanrader, zeker nu de sportscholen nog niet open mogen. En geloof me: na een paar die van die lesjes wil je echt niet meer anders!

Een fijn onderhoudsbeurtje bij de schoonheidsspecialiste
Is het bij jou ook de hoogste tijd voor een klein onderhoudsbeurtje na afgelopen weken? Heb je jezelf ook een beetje laten versloffen en kan jouw huid wel wat ontspanning en verzorging gebruiken? Ook dat mag weer! Schoonheidsspecialiste Sandra van PureSan zorgt ervoor dat jij weer stralend de dag doorgaat. Wat een heerlijk ‘uitje’ als onderbreking van het thuis zijn. Even helemaal niks. Heerlijk! Check snel welke behandelingen er te reserveren zijn.

Enne: even voor de duidelijkheid, je hoeft van mij niet te kiezen tussen één van deze drie hoor! Je mag jezelf immers best een beetje verwennen na afgelopen periode 😉

Fijn weekend!

Geschreven door

Marlies van der Kolk