Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Jij bent om je vingers bij af te likken

Het is bijna Valentijnsdag, het perfecte moment om jouw (geheime) crush in het zonnetje te zetten. Wie wordt jouw Valentijn dit jaar?

maandag 7 februari 2022

Weet je nog vroeger met Valentijnsdag op de middelbare school dat je een roos aan iemand mocht uitdelen? Geheel anoniem! Dat was zó spannend! Dit kan dit jaar ook, gewoon zonder middelbare school en iets veel lekkerders dan een roos. Maandag 14 februari is de perfecte dag om iemand die jij lief hebt net een beetje extra te verwennen. Misschien wel je geheime crush, maar het kan natuurlijk ook je favoriete vriendinnetje zijn of je lieve paps die altijd voor je klaar staat. Om je daar een beetje bij te helpen, heeft Aafke van Buitenontbijtjes een verdraaid lekkere en lieve actie bedacht! Lees snel verder om te ontdekken hoe jij iemand extra in het zonnetje kan zetten of hoe jij misschien wel in contact kan komen met jouw geheime liefde! 

Jij bent de leukste

Wie wil jij wat extra liefde toe sturen? Tegen wie wil jij iets liefs zeggen? Wie verdient een extraatje? Tegen wie zou je al heel lang iets willen zeggen, maar je hebt de juiste woorden nog niet gevonden? Wat de boodschap ook is, met deze actie zit je zeker weten goed! Via deze link kom je op de speciale Valentijnspagina.

Jij bent verdraaid lekker

Vervolgens heb je een aantal opties. De eerste keuze is natuurlijk wie je gaat verrassen met deze te gekke actie. Bezorging vindt plaats op maandag de 14e, houd er wel even rekening mee dat het bezorgadres binnen 5km moet zijn van de Bij keuken (Columbusstraat 266).

Daarna kies je de tekst voor bij dit leuke pakketje; “Jij bent de leukste” tot “om je vingers bij af te likken”.

Tenslotte kies je het juiste cadeaupakketje erbij, welke je ook kiest, lekker zijn ze allemaal! Ga je voor koekjes, liever dat overheerlijke kaneelbroodje of verdient jouw crush een potje van Nederlands lekkerste pindakaas? Alles ingevuld en gekozen? Dan is het afwachten geblazen, zo krijgt Valentijnsdag een hele mooie spannende lading!

Alle cupido’s veel plezier met deze waanzinnig lieve en lekkere actie! Enne: mooie Valentijnsmomentjes mogen natuurlijk altijd gedeeld worden met ons, daar worden wij blij van!

Geschreven door

Renee Dekkers