Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Jouw lievelingsgerechten eet je hier

Ben jij net zo dol op lekker eten als wij? Vandaag geef ik je 5 Haagse schatten tips voor de lekkerste hapjes in Den Haag.

woensdag 8 december 2021

In deze blog deelt Daisy vijf beste plekjes voor jouw lievelingsgerechten. Van de lekkerste broodjes tot de beste croquetten. Van tapas om je vingers bij af te likken tot ultieme vegan gerechtjes! Probeer deze blog maar eens te lezen zonder te watertanden!

De lekkerste broodjes eet je bij SamSam

Misschien herken je het, maar ik heb dus altijd keuzestress als ik ergens ga lunchen en er staan te veel lekkere broodjes op de kaart. Gelukkig heb ik vaak vriendinnen die datzelfde probleem hebben en kunnen we dat oplossen. We bestellen twee broodjes en die delen we dan. Bij SamSam heb je dat probleem nooit. Ja, misschien dat je nog steeds niet kunt kiezen omdat echt ALLES lekker is. Maar je kunt er halve broodjes bestellen, en dus kun je meerdere broodjes uitkiezen. Mijn favoriet: het broodje met zalm. En het broodje met kip. En het broodje met tonijnsalade. En het broodje met geitenkaas ;-).

De lekkerste sushi eet je bij de Sushimeisjes

Dit kan natuurlijk niet anders! Je kunt mij echt wakker maken voor sushi van de Sushimeisjes. Eens in de twee maanden trakteren wij onszelf op de lekkerste sushi. We laten het thuis bezorgen, trekken een flesje wijn open en gaan er lekker voor zitten. De lekkerste? De torched tunarol met tempura asperge, avocado, truffelmayonaise en gebrande tonijn! Bij het schrijven hiervan begin ik al te watertanden. Wist je dat je binnenkort ook weer catering boxen kan bestellen? Extra veel sushi voor de komende feestdagen!

De lekkerste veganistische gerechten eet je bij Foam Ontbijt en Lunch

Het is opvallend hoe de vegan lifestyle in opkomst is. Door het milieu of vanwege dierenleed, men kiest steeds bewuster. Het aanbod voor vegetariërs en veganisten wordt steeds groter, wat het ook makkelijker maakt om vol voor deze manier van leven te gaan. Bij Foam weten ze dat maar al te goed. Hun hele menukaart is plantaardig waardoor je guilt free en gezond een hapje kunt eten. Mijn favoriet is de Foam Bowl. Een mega gezond gerecht met rode bieten quinoa, avocado, hummus, boerenkool-pesto en zoete aardappel.

De lekkerste croquetten eet je bij Capriole Café

Soms heb je gewoon trek in een broodje croquette. Gewoon, omdat het kan! Bij Capriole Cafe hebben ze voor ieder wat wils. Ga je voor een draadjesvleescroquette of voor een garnalencroquette? Of kies voor de vegan oesterzwammencroquetten. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik ze allemaal heb uitgeprobeerd, maar de draadjesvleescroquette kan ik je zeker aanraden!

De lekkerste tapas eet je bij Little Miss Sangria

Heel eerlijk, de naam van deze schat is al behoorlijk verleidend. Toen ik voor het eerst van Little Miss Sangria hoorde, dacht ik aan een walhalla van sangria. En dat is ook zo. Een kaart vol verschillende huisgemaakte sangria. En de tapaskaart is minstens net zo lekker en uitgebreid. Het concept? Shared dining! Dus lekker veel gerechtjes om deze vervolgens samen te delen (handig weer, voor die keuze stress!). Mijn favoriet? De Little Miss Sangria plank voor bij de borrel. Gevuld met serranohamkroketjes, kipspiesjes en heel veel meer!

Eet smakelijk en laat ons weten waar jij jouw lekkerste gerechten eet!

Geschreven door

Daisy Mostert