Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Kerst komt vroeg dit jaar

Uniek kerstcadeau? Onze Haagse schatten cadeaubon. In te wisselen bij ruim 30 bijzondere, lokale en onontdekte plekjes en zaakjes in Den Haag.

donderdag 24 augustus 2017

Even een kleine reality check, over precies 4 maanden is het kerst! Bekomen van de schrik? Wij nauwelijks, maar in het kader van ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ tippen wij nu alvast het perfecte kerstcadeau: de Haagse schatten cadeaubon!

Leuk om te geven, maar nòg leuker om te krijgen. Onze cadeaubon is inmiddels bij ruim 30 bijzondere, lokale en onontdekte zaakjes en plekjes in te wisselen. Zo kun je als ontvanger op ontdekkingsreis in eigen stad! Van restaurant tot massagesalon. Van surflessen tot bierspeciaalzaak. Van kapper tot conceptstore. Voor ieder wat wils dus.

Een kleine greep uit het aanbod?Heerlijk lunchen bij Confetti of Juni in de Nutstuin, stoere surflessen bij Aloha, heerlijk uit eten bij Capriole Café, een mooi sieraad bij Pepita d’Oro, een bierpakket van Eiber Bier, een fijne knipbeurt bij de Haagsche kopjes of het heerlijkste brood van Lekker Brood en Bakkerij Victor Driessen. Check onze site voor het volledige overzicht.

Bestel een lokale cadeaubon

We horen je denken: dat wil ik ook! Daarom vragen we jou: tip of tag je werkgever, de dame of heer van HR, de secretaresse die altijd de presentjes regelt en geef ze een kleine hint door ze te wijzen op de webshop op onze website.

Wij nemen met veel plezier contact met jouw werkgever op en doen natuurlijk ons uiterste best om ook jou het meest ultieme kerstgeschenk te bezorgen!

Wil je niet wachten tot kerst? Natuurlijk is de Haagse schatten cadeaubon ook het perfecte cadeau bij verjaardagen, jubilea en afscheid van collega’s.

Wij zitten klaar voor bergen bestellingen!

Geschreven door

Marlies van der Kolk