Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Leerkrachten in het zonnetje

5 oktober is het de dag van de leerkracht. Wil jij de leerkrachten eens goed in het zonnetje zetten? Bestel dan de Haagse schatten cadeaubon!

zondag 1 oktober 2017

5 oktober is het de dag van de leerkracht. En dat betekent dat het tijd is om de juffen en meesters nog even extra te bedanken en in het zonnetje te zetten! Het perfecte cadeau hiervoor? De Haagse schatten cadeaubon natuurlijk! Een uniek, persoonlijk en origineel cadeau dat bij bijna 40 bijzondere Haagse ondernemers kan worden ingeleverd. Zo weet je zeker dat er voor iedereen iets te kiezen valt!

Lokale cadeaubon

Een kleine greep uit het aanbod? Heerlijk lunchen bij Confetti of Juni in de Nutstuin, stoere surflessen bij Aloha, heerlijk uit eten bij Capriole Café, een mooi sieraad bij Pepita d’Oro, een bierpakket van Eiber Bier, een fijne knipbeurt bij de Haagsche kopjes of het heerlijkste brood van Lekker Brood en Bakkerij Victor Driessen. Check onze site voor het volledige overzicht.

Dus vaders, moeders, secretaresses en directeuren opgelet! Zet de leerkrachten in het zonnetje en bestel de cadeaubon snel! Een compleet overzicht van alle deelnemende schatten vind je hier.

Geschreven door

Barbara van Rest