Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Lekker lokaal clicken & collecten

Yes, ook niet-essentiële winkels mogen open voor afhaal! Wij tippen je graag lokale winkels waar je via click & collect kunt bestellen.

woensdag 10 februari 2021

Goed nieuws! Vanaf vandaag mogen ook niet-essentiële winkels hun deuren op een kiertje open zetten om jouw bestelling ter plekke af te halen. Een klein lichtpuntje voor onze Haagse schatten in deze barre tijden. Maar ook voor jou biedt het wat fijne voordelen. Je hebt weer een goede reden om de deur uit te gaan voor een frisse winterwandeling. Je kunt eindelijk weer je vertrouwde items inslaan. Je bespaart verzendkosten. En bovenal betekent dit dat je bijna al onze schatten weer kunt (her)ontdekken! Click & collect: het initiatief dat het nóg makkelijker maakt om bij jouw lokale ondernemer in de buurt een bestelling te plaatsen, af te halen en een heel kort praatje op afstand te maken. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar wij zijn reuze blij met dit nieuwe uitje van de week! Op zoek naar inspiratie? Lees gauw welke schatten staan te popelen om jouw bestelling aan je te kunnen overhandigen.

De spelregels

Voordat we direct van start gaan, eerst even de spelregels. Want naast dat je natuurlijk aan de huidige reguliere maatregelen moet voldoen, zitten er nog een paar extra spelregels aan click & collect. Zo moet je jouw bestelling vier uur voor het afhalen hebben geplaatst. Je kunt dus niet voor de deur van een winkel iets bestellen en dit meteen meenemen. Ruilen kan helaas ook niet meteen. In de meeste gevallen zijn de ondernemers zo coulant dat je de items na de huidige lockdown mag ruilen. Maar check daarvoor zeker even de kanalen van jouw favoriete, of nieuw te ontdekken schat om te ontdekken op welke manier zij meedoen aan click & collect. Zit je klaar voor een flinke dosis inspiratie?

#1 Valentijn shoppen

Met Valentijnsdag op komst is een bestelling bij Pepita D’oro natuurlijk zo gemaakt. De mooiste armbandjes en hartjes-ringen, uiteraard met liefde gemaakt door eigenaresse Rose. Op zoek naar iets voor in huis of aan de muur? Neem dan een kijkje in de webshop van Made Conceptstore. Unieke producten van Haagse makers, van mooie schilderijtjes tot sfeervolle kussen om in stijl met je geliefde mee op de bank te hangen. Ook bij Nook Gallery & Scandinavian vintage kun je terecht voor jouw click & collect bestelling. Heb jij van de week al staan gluren door de etalage? Naar dat ene toffe vintage kastje of een mooie Portugese schaal? Geef door voor welk product je langs wilt komen en spreek een tijdstip af.

#2 In een nieuw jasje

Dankzij click & collect kunt je ook eindelijk weer terecht bij jouw favoriete kledingzaakje. Ben ik even blij dat ik bij Stijlbandiet om de hoek woon! Nog even snel een lekker warm vest scoren voor tijdens deze koude dagen of juist de lente alvast in huis halen met de nieuwe kleurrijke voorjaarscollectie. Wil je ook je kids in een nieuw jasje hijsen? Dan is de webshop van LittleYOU er zeker eentje waar je warm van wordt. Prachtige Scandinavische merken van hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerde stofjes. Om kinderkleding een tweede leven te geven, voeg je vooral ook even het Instagram account van Achtung! Baby toe aan je favorieten. Te leuke tweedehandsjes voor een klein prijsje. Of bestel de leukste stoffen bij Van Domburg, om zelf lekker achter je naaimachine te kunnen kruipen.

#3 Go green!

Ook je favoriete planten kun je nu via click & collect in huis halen. Wel zo fijn, nu we zoveel thuis zijn. Op de website van Filya Indoor Garden vind je oneindig veel groens om je huis mee op te fleuren. Van mini-pannenkoekenplantjes tot een grote Monstera gatenplant en vrolijke hangplanten. Kies gelijk een mooie pot erbij en klaar is Kees. Het aanbod bij Little Green Shop: Bar en Zo is nèt weer even anders. Naast veel groens kun je hier ook hele toffe droogboeketten bestellen. Die blijven zo lekker lang staan! Vergeet niet een gave vintage vaas erbij te bestellen. Bekijk het afwisselende aanbod via hun Instagram account en zie meteen op welke momenten jij jouw bestelling kunt afhalen.

 

Geschreven door

Barbara van Rest