Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Lekker (online) vintage shoppen

Heerlijk ontspannen online mooiste vintage schatten shoppen. Wij geven je 4 fijne tips om je garderobe en interieur lente proof te maken!

woensdag 8 april 2020

Gek van vintage spullen? Zin om te gaan shoppen? Onbezorgd een middagje winkelen zit er helaas nog even niet in, maar niet getreurd: online shoppen is hét nieuwe winkelen voor nu! Wil je iemand verrassen met iets leuks? Je huisje pimpen nu je er volop van kan genieten of alvast een paar fijne zomerse jurkjes, broeken of toffe andere items inslaan? Dit lijstje biedt uitkomst om heerlijk vanuit huis online vintage te kunnen shoppen.

#1 Sprinkel en Hop

Joke, eigenaresse van deze prachtige winkel, heeft hele mooie vintage schatten: lampen, kasten, spiegels, hele leuke hebbedingen en nog veel meer. Allemaal van kwaliteit en met liefde uitgezocht. Ze maakt interieur-filmpjes van haar winkel of post foto’s van nieuwe dingen en de te betalen prijs op Instagram. Ze kan alles naar je toesturen -mits het niet breekbaar is-, maar haar winkel is ook open om op afspraak op 1,5 meter afstand bij haar te shoppen. Stuur haar dan even een berichtje op haar Instagram account ‘sprinkelhop’ of ga naar de website www.sprinkelhop.nl.

#2 Little Green Shop

Barro en Zoë van Little Green Shop delen bijna elke dag op Instagram hele toffe planten (met of zonder pot) die ze in de winkel hebben staan. Voor 5 euro komen ze deze in Den Haag bij je langs brengen, hoe fijn is dat? Je kunt hier gelukkig ook nog in real life in de winkel shoppen om te kijken welke (vintage) spullen ze verder verkopen. Ze hebben zo veel moois van natuurlijk materiaal. Open van dinsdag tot en met zondag met 1,5 meter afstand van elkaar uiteraard, of neem een kijkje op de website: www.bar-enzo.com.

#3 Stijlbandiet

Dat ze hier stijl hebben blijkt wel als je op hun website kijkt. Deze Haagse schat is een must go. De winkel is open, uiteraard ook daarbij rekening houdend met wat nu mag, maar ze verkopen al hun vintage spullen ook online. Ideaal toch? Bij Stijlbandiet kun je voor zowel kleding als voor een mooi in te richten interieur terecht! Leuke combinatie als je het mij vraagt. Kijk op www.stijlbandiet.nl wat ze allemaal in huis hebben of breng ook hier een bezoekje aan Instagram op ‘stijlbandiet’.

#4 Zusjes Vintage Boetiek

Deze dames zitten ook zeker niet stil. Een leuk feitje is dat ze net drie jaar bestaan en dit jubileum vieren met een webshop! Jahaaa, komt dat even heel mooi uit! Je kunt vanaf nu ook al hun hippe vintage kleding online shoppen, dat is toch te gek? Op hun Instagram ‘zusjesvintageboetiek’ kun je meekijken hoe de dames de hele inhoud van de winkel speciaal voor je showen. Heel leuk om naar te kijken, dat garandeer ik je. Ga snel naar https://zusjesvintageboetiek.business.site dan wens ik je veel shopplezier!

Vanaf de bank spullen shoppen is best ontspannen toch? En nu heb je nog een goede reden ook. Veel (online) shop plezier!

Geschreven door

Babet van Pinxteren