Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Lekkerste buitenontbijtjes

Een bijzondere manier om jouw dag te starten: een met liefde bereid Buitenontbijtje op een unieke, fijne buitenlocatie in Den Haag.

woensdag 1 mei 2019

Goed nieuws: deze zomer kan je weer een plekje in de natuur reserveren voor de lekkerste buitenontbijtjes! En als er iets is waar wij blij van worden, dan is dat wel met de voetjes in het gras of tenen in het zand genieten van een happie en een bakkie. Een omgekeerd kratje als ontbijttafel en een vers geserveerd bio ontbijtje vanuit een houten bakfiets. Voor degene die nu nog niet weten waar ik het nu over heb, volgt hier een kleine opfrisser:

Buitenontbijtjes! Een super tof concept en een heerlijke start van je dag. Want je dag beginnen in de natuur met een heerlijk gezond ontbijtje, daar word je toch gewoon blij van? Haagse Schat Aafke duikt ’s ochtends vroeg de keuken in om de lekkere ontbijtjes klaar te maken, vult haar bakfiets met lekkernijen en stapt op de fiets om jou te laten genieten.

Fijne buitenplekjes

Ze serveert haar home made ontbijtjes een paar ochtenden per week op de fijnste plekken in Den Haag. Van Clingendael en Landgoed Oosterbeek tot het Haagse Bos en het strand. Enige wat jij hoeft te doen is een lekker plekje uitkiezen en neerploffen in een door Aafke en haar broer ontwikkelde rollstoel, die bestaat uit vier stokken en een doek. Met je eigen gewicht houd je stoel met rugleuning omhoog waardoor deze niet omvalt. Ook al zo’n top idee!

En voor wie denkt dat zo’n ontbijtje alleen geschikt is voor vroege vogels, die heeft het mis. Je reserveert een ontbijtje op jouw favoriete buitenplek en mag tussen 08.00 uur en 11.00 uur komen aanwaaien. Geschikt dus om je werkdag goed mee te beginnen of gewoon voor een lekkere lazy Sunday!

Wij zijn fan, wat jij?

Geschreven door

Barbara van Rest