Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Massaal aan de wandel

We zijn massaal aan het wandelen! En wat die wandeling nog nét wat leuker maakt? Een tussenstop bij één van deze 5 Haagse schatten.

dinsdag 12 januari 2021

Ik heb oprecht nog nooit zoveel mensen zien wandelen als afgelopen maanden. De duinen, het strand, het bos, dichte winkelstraten, geen plek blijft vrij van wandelaars. We trekken er massaal te voet op uit (want hé, we moeten wat!) met tevreden stappentellers en smart watches én versleten schoenzolen als gevolg. Nooit eerder werden er zoveel frisse neuzen gehaald. En laat het daar nu ook nét het weer voor zijn. Om die fijne wandeling nog een beetje fijner te maken en direct je lokale helden te supporten, in deze blog vijf fijne opwarm stops! 

#1 Opwarmfeestje bij Confetti

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: bij Confetti maken ze er altijd een feestje van! Ieder drankje en hapje wordt zo gepresenteerd dat het bijna zonde is om het op te drinken of eten. En zeg nou zelf: een beetje extra sparkle kunnen we in deze tijd allemaal wel gebruiken toch? De lekkerste taartjes, warme choco’s en als je even geluk hebt zelfs hot dogs to go. Een prima stop dus tijdens je wandeling door de Paleistuin en het mooie Hofkwartier.

#2 Lola to go 

Tijdens je stadswandeling trek in een écht lekker bakkie? Dan is Lola Bikes & Coffee jouw stop. De bakkies van Lola, met de koffiebonen van Roast Factory, zorgen er niet voor niets voor dat al die fietsers er zo goed op gaan. Plakje huisgemaakte cake erbij en je legt de terugweg naar huis al fluitend af! Thuis ook die lekkere koffie? Neem je toch meteen een zakje bonen mee.

#3 Liever langs Loft 

Doe jij liever een rondje om de kerk? Dan is Café Loft aan het Pomonaplein jouw tussenstop tijdens je (lunch)wandeling. Voor een bakkie, huisgemaakte taarten en gezonde smoothies. Maar ook voor de lekkerste lunchgerechten ben je hier goed. En heb je in het weekend geen zin om te koken? De vers bereide Italiaanse pizza’s zijn een aanrader!

#4 Take away van FOAM

Struin jij tijdens je winterse frisse neuzen wandeling door de Fredrikstraat? Dan is FOAM jouw stop. Iedere dag tussen 11.00 – 14.30 uur geopend voor take away en op vrijdagen kun je thuis genieten van hun kookkunsten met FOAM at Home. Deze vrijdag op het menu: Srilankaanse curry en een paddenstoelen lasagne. Vergeet je bestelling niet voor morgen (donderdag) 12.00 uur door te geven.

#5 Matcha love bij Hug the Tea 

Dit jaar gezond begonnen? Dan mag een kopje met liefde bereide én gezonde matcha thee natuurlijk niet ontbreken. Boordevol antioxidanten en ook nog eens gewoon mega lekker. Of ga jij voor een matcha latte of detox smoothie? Lekker matcha hapje erbij en ook jij kan in stevige pas weer door met je wandeling.

Alweer een kilometer van je schoenzool afgesleten… Enjoy!

Geschreven door

Marlies van der Kolk