Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Meet the bloggers

Het Haagse schatten team is uitgebreid met 4 mega leuke, enthousiaste dames! Leer ze kennen door de drie vragen die zij elkaar stelden.

woensdag 27 juni 2018

Yes, we hebben versterking! En wát voor een versterking. Vier mega enthousiaste dames met één gemeenschappelijke deler. Dolgraag willen zij onderdeel uitmaken van ons Haagse schatten team. En daar zijn wij natuurlijk reuze blij mee! De aankomende tijd ga je veel van ze horen én zien. Via wekelijkse weekendtips in de Vijf op vrijdag, enthousiaste Insta posts en inspirerende blogs nemen ze jou mee op hun ontdekkingsreis door Den Haag. Benieuwd over welke vier Haagse meiden dit gaat? We stellen ze vol trots aan je voor! Lees in deze blog welke leuke vragen zij elkaar stelden, welke hilarische antwoorden hierop volgden én welke favoriete Haagse schatten ze aan jou tippen!

Babet vraagt aan Coco…

 • Wat was je grootste blunder bij The Chef’s Line? (jaja, Coco is een BN-er?)
  Het waren er een hoop, godzijdank heeft niet alles de uitzending gehaald. Maar voor wat mensen hebben kunnen aanschouwen was op Nationale Televisie schreeuwen dat ik slagroom niet stijf kan kloppen als ik ongesteld ben, zeker een van de pareltjes.
 • Welk liedje vraag je op een feestje altijd aan als het éventjes kan?
  Mega favoriet is Big Spender van Shirley Bassey of Everybody van Five. Guilty Pleasures to the max!
 • Wat is jouw favo Haagse schat?
  Uiteraard iets te happen en als ze daar ook nog lekkere bakkies serveren ben ik gelukkig! De sushimeisjes ken ik al sinds ze vanaf het prille begin vanuit Haagse Kopjes sushi maakten en je een dag van tevoren zelfs een reservering moest plaatsen, zélf ophalen, maar gelukkig óók zelf mocht opeten!

Coco vraagt aan Anouk…

 • Wat is het gaafste dat je ooit gedaan hebt?
  Ik kom net terug van een backpacktocht van 3 maanden door Azië, helemaal in mijn eentje. Ik heb over watervallen van 350 meter geziplined, heb scooter gereden (dat vond ik in het begin echt doodeng), heb een weefcursus gevolgd en heb bij de meest shabby foodtentjes de meest lekkere gerechten gegeten.
 • Wat is jouw verborgen talent?
  Ik ben decor en kostuumontwerper en sleep hierdoor dagelijks met heel veel spullen. Ik heb helaas geen eigen auto en heb dan ook een talent ontwikkeld om met zesentwintig tassen, een naaimachine, drie paar schoenendozen en een bijzettafeltje op de fiets van A naar B te komen.
 • Wat is jouw favo Haagse schat?
  Van Domburg Textiel is mijn absolute favoriet. Ik heb voor mijn werk veel stoffen nodig en deze winkel is altijd de eerste stop die ik maak. 9/10 keer slaag ik er dan ook in één keer. Ondertussen kennen ze me er goed en zijn ze altijd geïnteresseerd voor welk project ik nou weer 3 rollen stof nodig heb. Vrijdag aan het eind van de middag is trouwens de beste tijd om er naar binnen te stappen, dan is het het rustigst! (of had ik dat beter niet kunnen vertellen?)

Anouk vraagt aan Eva..

 • Hoe ziet jouw perfecte zondagochtend ontbijtje eruit?
  Oeeeee, dat ligt er aan wat ik op zaterdagavond gedaan heb, haha. Of een kwarkje met vers fruit, snufje cacao en een beetje granola. Of twee gebakken eieren met uitgebakken spek en gesmolten kaas. Haha.
 • Wat is het lelijkste cadeau wat je ooit hebt gekregen?
  Ik heb nog nooit echt heel lelijke cadeaus gekregen. Enne, iets met een gegeven paard en een bek…:-)?
 • Wat is je favo Haagse schat?
  Mag ik er maar 1 noemen? Ik noem er eentje die wat mij betreft Haagse schat moet worden, ok? Iets met lekker eten en goede wijn: Café de Bayonne in Scheveningen; Baskische keuken, verschillende topwijnen en altijd bekenden om een praatje mee te doen.

Eva vraagt aan Babet…

 • Hoe zouden je beste vrienden jou in drie woorden beschrijven?
  Mijn beste vrienden zijn de allerleukste, ik zou ze graag zélf het liefst in drie woorden willen omschrijven, maar daar is deze post niet helemaal voor bedoeld helaas. Wat ze over mij zouden zeggen? Ik denk dat ze eerst beginnen te lachen en uiteindelijk zullen zeggen: die Babbe is niet in drie woorden samen te vatten. Maar om het te proberen vermoed ik dat ze met woorden zoals ‘sociaal’, ‘vrolijk’ en ‘attent’ zullen gaan smijten! Haha Ze weten wel precies wat ze aan mij hebben en dat wordt hoogstwaarschijnlijk zeer gewaardeerd.
 • Wat is je favoriete vakantieland en waarom?
  Een grote wereldreizigster ben ik (nog) niet, wil ik eigenlijk wel zijn en er staan echt nog heel veel mooie plekken op mijn verlanglijst. Dus: Wie gaat er mee? Ik hou van Europa en ik ben eigenlijk wel verliefd op Ïtalië! Waarom? Een inkoppertje denk ik: het heerlijke eten, de taal die men spreekt en natuurlijk het mooie Toscane! Maar eigenlijk heb ik niet één favoriet en dat zegt genoeg over mij: ik kan gewoonweg niet kiezen.
 • Wat is jouw favo Haagse schat?
  Keuzestress!! Dorst Craft Beer Shop staat hoog op de lijst. Ik ben echt gek op speciaalbier en als je hier binnen stapt krijg ik spontaan dorst als ik al die fantastische bierlabels zie. Superwinkel! Of ik drink dit goudgele sap graag op het terras van Strandtent Zuid omdat het daar gewoonweg echt heel leuk is!

Geschreven door

Marlies van der Kolk