Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Met je billen in het zand

Hoe fijn is het om je (werk)dag te starten met je billen in het zand, genietend van een met liefde bereid Buitenontbijtje? Het kan weer, wij beten het spits af!

woensdag 2 juni 2021

Met een grote kans dat je nu ietwat jaloers wordt: wij startten onze (werk)dag vanmorgen met de billen in het zand op het Scheveningse strand. De reden van deze fijne start? We boekten een paar dagen terug, toen de weerapps volop zon lieten zien, een Buitenontbijtje bij Aafke. Wat een geluk! 

Een stralende ochtend, een licht briesje, de eerste mensen die na het sporten een frisse duik in zee namen én natuurlijk die heerlijke ontbijtkar van Aafke, waren de ingrediënten vanmorgen. Om half 9 meldden we ons bij Aafke en installeerden we ons, met de rollstoell (wat een uitvinding!), op het Zuiderstrand. Wat een heerlijke start van de dag! Waar we ‘s morgens normaal direct naar ons kantoortje racen en menigmaal achter onze laptop lunchen, namen we nu even de tijd en bleven de telefoons en laptops weggestopt. Genieten!

Met liefde bereid

En dat genieten wordt je met al die verse heerlijkheden van Aafke wel heel makkelijk gemaakt. Je installeert je op het strand, krijgt een veilingkistje die dienst doet als ontbijttafel tussen je in en hebt alleen nog de keuze te maken tussen koffie en thee. Was het leven altijd maar zo simpel! 😉 Vervolgens serveert Aafke je op het door jou gekozen plekje de lekkerste huisgemaakte en met liefde bereidde ontbijtgerechtjes. Yoghurt met granola en vers fruit, een vers sapje, huisgemaakte ontbijtkoek met gember en een heerlijk rabarbertaartje maakten onder andere onderdeel uit van ons feestmaal!

Nu kan ik me voorstellen dat je denkt: DIT WIL IK OOK! Nou, dan heb ik goed nieuws voor je, want via de website van Buitenontbijtjes boek jij ook zo’n heerlijke ontbijtje in de natuur. Bij temperaturen vanaf 14 graden, het moet immers wel een beetje aangenaam zijn, vult Aafke haar agenda op de website met mooie ontbijtplekken en hoef jij alleen nog maar een plekje te reserveren. Goed in de gaten houden dus!

Geschreven door

Marlies van der Kolk