Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Met liefde thuisbezorgd

Nu je er niet meer op uit kunt, kun je gelukkig wel thuis genieten van onze Haagse schatten. Zij bezorgen met liefde bij jou thuis!

zaterdag 4 april 2020

Even niet meer… een koffie’tje, een heerlijke lunch buiten de deur of romantisch diner bij je favoriete Haagse schat. We zitten nog steeds aan huis gekluisterd met z’n allen. Maar of je nou jarig bent, het weekend wilt vieren of een lokale schat wilt steunen in deze tijd, eten laten thuisbezorgen is dé ultieme uitkomst!

Klik op desbetreffende Haagse schat en bestel direct!

#1 Juni Café

Een heerlijke salade, vegetarische burger en je meest favoriete zoetigheden maar dan thuis. Juni regelt dat je dit kunt ophalen óf kunt laten bezorgen. Voor vandaag, morgen of de dag erna, fantastisch toch? Klik hier voor de opties!

#2 De Sushimeisjes

Sushi is altijd een goed idee. Als het dan ook nog de sushi is van een Haagse schat, zeg ik: ‘Kom maar door!’ Het liefst bestel ik drie porties van de Rainbowrol, maar daar maak ik de heer des huizes niet gelukkig mee. Gelukkig zit er in de nieuwe #STAYATHOME menu’s genoeg lekkers voor beiden!

#3 SamSam

Man, oh man, wat mis ik SamSam op het Noordeinde. Intense liefde voor de ‘halve’ broodjes, waardoor mijn eeuwige keuzestress, teniet wordt gedaan. Via Deliveroo kun je nu je geliefde broodje SamSam bal bestellen! Hét antwoord op al je problemen.

#4 Hug The Tea

Al weleens de Matcha Cheesecak geproefd van Hug The Tea? De Matcha spongecake? Oké, de Salmon Avocado Sandwich dan? Nu je ultieme kans om via UberEats, je eigen high tea samenstellen, top idee toch voor dit weekend?

#5 Confetti

Soon to come. Confetti @ home is onderweg. Ten tijde van Pasen kun je thuis genieten van de heerlijkheden van deze kleurrijke Haagse schat. Hoe het er precies uit gaat zien, weten wij ook nog niet, houd ze hier dus goed in de gaten!

Lieve mensen, geniet van je thuis-diners, picknicks in de woonkamer en koffie-to-go’s bij het halen van een frisse neus. #STAYATHOME, #STAYFIT, #STAYDELICIOUS.

Geschreven door

Coco van Alphen