Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Met trots presenteren wij jullie…

Kom in deze blog alles te weten over onze aanwinsten Renée en Annelou. Met een team van 8 gaan wij nu op zoek naar de tofste lokale schatten!

woensdag 8 januari 2020

Renée en Annelou! Twee dames die nog net voor het nieuwe jaar ons Haagse schatten team zijn komen versterken. We kunnen soms haast niet geloven dat we inmiddels een team van 8 (!) zijn! Benieuwd naar onze nieuwe aanwinsten? We stellen ze dolgraag aan je voor.

Over Renée

Laat ik beginnen met de jongste van het stel. Want met d’r 24 lentes jong, zorgt Renée, hoe pijnlijk ook zeg ik als oudste van het stel, toch echt voor flink wat verjonging in het team. En dan is ze ook nog eens héél sportief. Zelf sporten, als personal trainer in de weer, een vriend die bootcamp instructeur is. Sporty Spice, eat your heart out! 😉 Wel een kleine waarschuwing vooraf: deze dame kan zeer slecht tegen haar verlies en is ‘ietwat’ fanatiek. Vroeger wilde ze overigens vuilnisvrouw worden, want dan kon ze zo lekker achter de vuilniswagen hangen. Vraag je haar één favoriete Haagse schat te noemen, dan is dat met stip The Shore. “Bij The Shore voelt het alsof ik op reis ben in mijn eigen stadje! De sfeer, de lieve mensen en de pancakes, maken het absoluut één van mijn favoriete plekken.” Nog heel even geduld Renée, dan zijn ze weer open! De yogascholen Bondi en Samudra mogen wat haar betreft absoluut niet ontbreken in ons schatten overzicht, dus binnenkort misschien toch maar eens een lesje meedoen daar. Ik bedoel we moeten Renée wel een beetje bij kunnen houden natuurlijk!

Over Annelou

Onze tweede nieuwe aanwinst is de 28-jarige Annelou, Lou voor intimi. Opgeleid als journaliste maar inmiddels aan het werk in de modewereld. En dat zie je: vergeleken bij deze enthousiaste chick voel je je toch al snel ietwat underdressed 😉 Dol op lezen en zelfs samen met een vriendin het WhatsApp-boekenclubje ‘Tequila Mockingbird’ opgericht, iets wat mij dan toch wel weer erg nieuwsgierig maakt. Dol op Zuid-Amerika (en dat begrijp ik maar al te goed!), Scandinavische mode en haar twee katten Boef en Rover. Dat laatste uit zich overigens in een heuse ‘katten slideshow’ op haar telefoon. Let dus op dat je niet al te enthousiast reageert op haar kittige verhalen, want dan ben je wel even zoet… Ze struint het liefste rond bij onze Haagse schat Sprinkel + Hop en zou de halve winkel al hebben leeg gekocht als vriendlief niet net ietsje minder enthousiast was over zo’n grote keramieken panter voor thuis. En ook bij Lola Bikes & Coffee kun je Annelou tegenkomen. “Ik houd simpelweg van de sfeer en de koffie”. Een schat die ze graag zou toevoegen aan ons aanbod? Huppel the Pub! En hé, dat lijkt mij nou echt een uitstekende locatie voor onze eerstvolgende Haagse schatten borrel. Gooien we meteen even een (gehakt)balletje op!

Welkom in ons team lieve ladies en op naar heel veel nieuwe ontdekkingen, gezelligheid en toffe samenwerkingen!

Geschreven door

Marlies van der Kolk