Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Na regen komt zonneschijn

Een stukje Spanje, zo in je eigen achtertuin. Bij Little Miss Sangria geniet je van heerlijke huisgemaakte sangria en mediterraanse hapjes!

woensdag 7 oktober 2020

Van de een op de andere dag kan ‘ie voorbij zijn: de zomer. Poef, pats, boem, weg zonnestralen. Buiten wandelen zonder jas of genieten van late zomeravonden op het terras is er dan niet meer bij. Ondanks dat we niet aan de Costa del Sol wonen, zijn er in onze mooie stad genoeg plekken die ons toch dat lekkere vakantiegevoel geven. Ook tijdens koude en natte dagen. Dus wil je even ontsnappen aan de donkere dagen en genieten van vakantie in eigen stad? Dan is Little Miss Sangria aan de Reinkenstraat waar je moet zijn! Lees in deze blog waarom wij vinden dat deze Haagse schat absoluut het ontdekken waard is!

Oh lieve mensen, wat een feestje is het bij Little Miss Sangria. Je waant je in het land van zon, zee, tapas, sinaasappels en sangria. Het inmiddels welbekende ‘shared dining’ concept was in Spanje allang bekend: Tapas! Ook nog eens het ultieme excuus om alle gerechtjes van de kaart te proberen.

Little_Miss_Sangria_Haagseschatten

Than en Jocelyn, de eigenaren van Little Miss Sangria, vinden dat keuzes maken niet noodzakelijk is en dat je van alle lekkere dingen in het leven met volle teugen moet genieten. Niet gek dus, dat je op de drankkaart van Little Miss Sangria maar liefst vijf verschillende soorten sangria kunt vinden. Allemaal huisgemaakt en door henzelf aan hevige proeftesten onderworpen om ze nog lekkerder te maken dan ze al waren. Genoeg reden om vaker te gaan, zodat je alle smaken kunt testen.

Een sangria-proeverij op een lege maag is wellicht wat onverantwoord. Geen stress, de menukaart is een mooie mix van mediterraanse gerechten, waardoor er voor eenieder wat lekkers tussenstaat. Onze favoriet? De dorade met caponata. Ook zijn er de lekkerste Spaanse borrelplanken, geliefde Pimientos de Padron en fijne olijven en kroketjes. Nog fijner: Than en Jocelyn willen echt graag dat iedereen kan genieten van een mini-vakantie, dus ook voor de glutenvrije gasten zijn er opties en aanpassingen genoeg. Goed he?

Geschreven door

Coco van Alphen