Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Niet voor mietjes

Sporten in de buitenlucht, op toffe Haagse locaties onder leiding van bevlogen instructeurs? Maak kennis met Outwork!

donderdag 31 oktober 2019

Een paar weken terug maakte ik voor het eerst kennis met Outwork. De temperaturen waren nog wat aangenamer, het zonnetje scheen en de Bakfiets stond te shinen aan de boulevard. Het leek me wel wat om na een lange werkdag in de frisse lucht het luie zweet van me af te sporten. Ok en toegegeven: meerdere mensen hadden me getipt dat dit weleens een Haagse schat zou kunnen zijn. 

Daar ging ik dus met mijn goede gedrag. Even wat achtergrondinformatie vooraf: ik sport heus wel regelmatig, leg wekelijks tientallen kilometers op mijn fiets af en sprong onlangs nog in de Haagse grachten om 2 kilometer te zwemmen voor het goede doel. Maar met gewichtjes in de weer, sit ups, burpees en ‘even’ op en neer rennen naar het Beach Stadium, was toch nét even andere koek. Niet voor mietjes dus! In een klein clubje, dus stiekem even uitrusten was er niet bij, werk je verschillende oefeningen af, terwijl er ondertussen wordt gelet op je houding en uitvoering. Je wordt op een positieve manier gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

En wat vooral heel fijn was: op het moment dat je op deze manier aan het sporten bent (beeld je even in: buitenlucht en ondergaande zon) heb je even helemaal geen tijd om stil te staan bij werk of andere zaken. Je bent in het moment. Op de spierpijn van de volgende dag na, oprecht een heel toffe ervaring dus. En met recht een Haagse schat, dus dat hebben we ook meteen gefixt! Want even eerlijk? Dit is toch echt een gaaf concept. Men neme een met sportmateriaal gevulde Bakfiets, een paar bevlogen instructeurs, een paar ‘fitgirls (of boys natuurlijk) to be’ en een paar toffe Haagse buitenlocaties en sporten krijgt opeens een andere dimensie.

Bring a friend maand

En dan nu het allerleukste: vanaf morgen (1 november) is het ‘bring a friend’ maand. Breng de hele maand gratis je toekomstige sportbuddy mee naar een les en laat hem/haar zie hoe tof het eigenlijk is om te sporten bij Outwork. Raakt jouw sportbuddy net als jij overtuigd en wordt ‘ie lid? Dan sport ‘ie de eerste week helemaal gratis én heb jij er weer een sportmaatje bij, win – win dus! 😉 

Geschreven door

Marlies van der Kolk