Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Oesters sleurpen bij Bar Pêche

Bar Pêche is een mini restaurantje in de Foodhallen Den Haag waar de allerlekkerste seafood gerechtjes gereserveerd worden. Een echt pareltje!

donderdag 4 juni 2020

Nu de weergoden ons na maanden even niet zo gunstig gezind lijken dit weekend, tippen wij je dé plek waar dat opeens helemaal niet zo erg meer is. Want wat is er nu fijner dan lekker overdekt, kijkend naar de regen achter de ramen te genieten van dagverse oesters en goede wijnen? Maak in deze blog kennis met Haagse schat Bar Pêche.

Voor iedereen die het gemist heeft: sinds een paar maanden vind je in de Haagse Bluf de Foodhallen Den Haag. Een bonte verzameling van horeca ondernemers onder één dak, je kent het concept vast wel uit andere steden. Maar wat je misschien nog niet kent is Bar Pêche. En da’s dus zonde! Want dit daar gevestigde ‘mini restaurantje’ runt viswijf (haar woorden, niet die van mij) Fieke vol passie en overgave. Zij verruilde de hoofdstad voor de hofstad, omdat ze hier haar droom kon laten uitkomen: een eigen visrestaurantje openen. En daar zijn wij toch een partijtje blij mee!

Fieke was overigens jarenlang werkzaam bij het gerenommeerde Haagse visrestaurant Bistro Mer en zette samen met de eigenaar hiervan dit toffe nieuwe concept op. Met voormalig sterrenchef Edwin van de Goor runt Fieke nu samen Bar Pêche. Aan kwaliteit en kennis dus geen gebrek, en dat proef je!

Dus alle visliefhebbers opgelet: stap nu het weer kan eens binnen bij de Foodhallen, loop helemaal door naar achteren en vind daar de seafood bar van Fieke. Een mini restaurant met een eigen sfeer. Een echt pareltje als je het ons vraagt. De oesters worden ter plekke voor je klaargemaakt, maar probeer vooral ook de ceviche en de pulpo van de nieuwe kaart! Enne omdat vis nu eenmaal moet zwemmen serveert ze er natuurlijk de lekkerste wijntjes bij.

De vraag is dus niet óf, maar wanneer jij er dit weekend het glas heft en een vers bereid oestertje naar binnen slurpt. Zeker zijn van je plekje? Reserveer dan via: info@barpeche.nl, stuur een berichtje op Insta, of app naar: 06 – 15689972. Cheers!

Geschreven door

Marlies van der Kolk