We namen de interviewers van Mijn DenHaag mee naar een van onze favoriete Haagse plekjes: Brasserie Ock in het mooie Landgoed Ockenburgh! Deze week dus geen blog van onszelf, maar een interview met ons. Super leuk, bedankt Mijn Den Haag! Lees hieronder het volledige artikel dat verscheen op www.mijndenhaag.com

Marlies van der Kolk (33) en Barbara van Rest (32) zijn de ‘founding mothers’ achter het blog Haagse schatten. Ze tippen op dit platform de verborgen pareltjes van Den Haag. Hun favoriete plek in Den Haag is Brasserie Ock.

“Wij vinden dit echt een fijne plek”, zegt Marlies enthousiast. “Als het mooi weer is, gaan we eerst een stukje door het bos lopen en hier even een wijntje of theetje doen. Bar heeft een kleintje en die hobbelt daar dan rond en kunnen wij gewoon kletsen.”

“Dit is hun tijdelijke locatie, want ze zijn de villa helemaal aan het renoveren”, vertelt Barbara. “En wat ik hier tof aan vind, is het verhaal erachter.” Dat verhaal legt Marlies uit: “Deze kas is in bruikleen gesteld door de gemeente Westland. Op het WK Hockeyterrein hadden ze in deze kas een gezonde sportkantine neergezet, met vooral komkommers en tomaten.”