Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

‘Schat in dat je dit wel leuk vindt’

Dit weekend toch een beetje in de festivalsferen komen? Dat kan gewoon heel dichtbij huis. Met de Flagshipmarket én Le Marie Marché. Enjoy!

vrijdag 27 augustus 2021

Dit weekend zou ik helemaal losgaan op het leukste festival in Beuningen, Down The Rabbit Hole. Een heel weekend vol muziek, dansen, buiten zijn, gezelligheid en lekker eten. Helaas zit dat er dit jaar niet in, maar dat betekent niet dat we dit weekend niet kunnen festivallen. Misschien niet in Beuningen, maar zeker wel hier in het Haagse! Met maar liefst 2 super leuke markten, kan je dit weekend toch een beetje proeven van die fijne festivalsfeer! Ook hier heb je lekker eten, drankjes, muziek en heel veel gezelligheid! Dus had jij je ook verheugd op een festivalweekend? Reis dan met jouw vriendengroep af naar de Fred of naar de Prins Hendrikstraat, deze straten zijn het decor van jouw festivalweekend dit jaar!

#1. Festivalweekend @ Flagship Market

Op zondag rol je al vroeg je tentje uit om op tijd te zijn bij jouw favoriete stage van deze dag. Van 11 uur tot 18 uur kan jij je hier de hele dag vermaken met van alles. Workshops, muziek, leuke kraampjes van onze eigen schatten. Scoor een mooie pot bij het kraampje van Little Green Shop en kijk natuurlijk ook even bij Achtung! Baby. Speel spelletjes met jouw festivalgroep en sla je slag bij alle lekkere eetkraampjes. Hier in de Prins Hendrikstraat en op het Prins Hendrikplein moet je zijn op zondag! Dat het om 18 uur klaar is, betekent natuurlijk niet dat jouw festival al voorbij is. Een etentje met elkaar bij Bistro Jules inclusief heerlijke wijnen of afsluiten met een uitgebreid sushi diner en een cocktailtje, maken jouw festival compleet!

Enne: zaterdag ook al in de festivalmood? Dat komt goed uit! Dan vindt namelijk het eendaagse muziekfestival Den Haag Leeft plaats in de Piet Heinstraat. Een prima opwarmertje voor zondag lijkt mij!

#2. Festivalvibes @ Le Marie Marché

Op zondag ben je vanaf 11 uur ook van harte welkom op de Fred. Een festivalsfeer, waarbij je ook nog het idee hebt dat je in Frankrijk bent. Het beste van 2 werelden! Je start deze festivaldag ontspannen met koffie en Franse crêpes. De hele dag geniet je van een lekker achtergrondmuziekje en ook hier zijn weer de nodige spelletjes te vinden. Levensgroot schaken of je laten vastleggen door een sneltekenaar. Voelen jullie de festivalkriebels ook al? Ook hier hoef je natuurlijk om 17 uur niet meteen naar huis, fiets naar de Reinkenstraat voor een geweldige avond bij Little Miss Sangria. Shared dining met de lekkerste hapjes en een kan sangria, een oneindige avond zoals het hoort!

Hijs jezelf dus in je favoriete festivaloutfitje, flaneer over deze geweldige markten, maak een vlag zodat jullie elkaar als vriendengroep altijd weer kunnen vinden en geniet van deze twee heerlijke gratis Haagse festivalletjes!

Geschreven door

Renee Dekkers