Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

‘Schat in dat je dit wel leuk vindt’

Het laatste weekend van september is alweer aangebroken! Hier wat heerlijke weekendtips waarvan wij inschatten dat je die wel leuk vindt!

donderdag 23 september 2021

Het is bijna weekend! Tijd om op te laden na een week hard werken. Niet door op de bank gaan te liggen natuurlijk, maar door er lekker op uit te gaan! Dit weekend staan er weer een paar leuke evenementen op de planning, die we natuurlijk met jullie willen delen. Het is alweer het laatste weekend van september, so let’s make it a good one!

Het weekend is begonnen!

De beste manier om het weekend te starten is wat mij betreft toch wel met een lekker gezellig borrelmiddagje! Samen met je collega’s en vrienden afgelopen week doornemen, even de eventuele frustraties eruit en de laatste roddels doornemen. Het is ook nog eens lekker weer, dus pak deze kans om lekker buiten te borrelen. Nog op zoek naar jouw ideale borrelplek? Ga deze keer voor Café LOFT! Een pareltje in de Vruchtenbuurt waar je kan borrelen tot de zon onder is en je zeker weet dat er genoeg te kiezen is voor de hele avond. De vega pizza’s hier zijn echt een aanrader!

Zaterdag is de mooiste dag van de week

Zin in een feestje? Breng zaterdag een bezoekje aan de verjaardag van Little YOU. Zij vieren morgen hun 4e verjaardag en dit vieren ze met heerlijke gebakjes en wat leuke kortingen! Goed idee om even naartoe te gaan en wat leuks te scoren.

Iets anders leuks zaterdag: er is nog plek op de bootproeverij! Een unieke samenwerking tussen Eiber en The Hague Boat. Bier proeven en bootje varen, met ook nog een lekker zonnetje erbij. De ultieme activiteit voor deze heerlijke nazomer zaterdag als je het mij vraagt! Meld je snel aan en wie weet heb jij zaterdag een heerlijke middag op het water.

Sluit je zondag af op het strand

Het weekend afsluiten op het strand, is altijd een goed idee! Spreek deze week af bij The Shore, want het is hier zondag heerlijk vertoeven. Er staat een vol surfprogramma op de planning met het NK surfen en het eigen surfevenement van The Shore, ‘Clash of the Clans’. Ik heb me laten vertellen dat er goede golfen op de planning staan, dus surfspektakel gegarandeerd!

Genoeg gehad van al het gesurf? Fiets dan naar het Zeeheldenkwartier voor het oogstfeest. In de fantastisch verstopte tuin midden in deze fijne buurt is het Oogstfeest. Kom appels en peren plukken, maar ook vijgen en amandelen. Het enige wat je nodig hebt is een tas om je fruit in te verzamelen. Extra tip van het huis? Bestel meteen het receptenboek van Aafke van Buitenontbijtjes, daar staan zoveel lekkere recepten in waar je dit fruit goed bij kan gebruiken! Heb je meteen een tussendoortje voor de volgende werkweek!

Geniet van jullie weekend in ‘t Haagse en deel vooral met ons hoe jij je weekend hebt ingevuld! #haagseschatten

Geschreven door

Renee Dekkers