Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

‘Schat in dat je dit wel leuk vindt’

De leukste Franse Markt van Den Haag is eindelijk weer op Het Plein te vinden dit weekend. We hebben het natuurlijk over Le Marie Marché!

vrijdag 2 juli 2021

We gaan jullie op deze vrijdagochtend blij maken met heel erg leuk nieuws! Na maanden van afwezigheid is Le Marie Marché dit weekend ein-de-lijk weer op Het Plein te vinden! Eindelijk mogen we weer struinen over de leukste Franse markt van Den Haag en omstreken. Ze staan er het hele weekend, dus dit betekent gewoon 2 volle dagen genieten van heerlijke Franse sferen. Onze tip; plan verder lekker helemaal niks dit weekend en neem je favoriete struinmaatje of liefje mee om samen helemaal op te gaan in deze Franse sferen. Ahh wat hebben we dit gemist!

Dit weekend wordt het Plein omgetoverd dus weer omgetoverd tot de leukste Franse markt van Den Haag, Le Marie Marché. Van 11 uur ‘s ochtend tot 18 uur ‘s avonds, kan je hier de hele dag flaneren en genieten van al het lekkers en van alle mooie en authentieke producten. Denk aan heerlijke Franse jam en kaas. Maar ook aan unieke kleding en accessoires en heel veel andere mooie schatten. Echte Franse crêpes eten met een Franse chanson op de achtergrond. Barista Marcus is aanwezig voor een onmisbaar bakkie koffie. Kortom: wat heb je nog meer nodig? Wist je dat Le Marie Marché  daarmee ook ideaal is voor je weekend boodschappen? Is weer eens wat anders dan de zaterdagmiddag in een overvolle Albert Heijn.

Vanaf nu is Le Marie Marché weer elke maand in Den Haag te vinden en dat vinden wij maar al te leuk! De volgende editie is 14 & 15 augustus, ook deze is op Het Plein. Voor in de agenda alvast!

Heb je nog een Haagse Schatten cadeaubon thuis liggen? Deze kan je natuurlijk ook inleveren bij Le Marie Marché. Je wisselt de bon in bij de Caravan en je krijgt er shoptegoed voor terug, wat je meteen kan uitgeven bij al die leuke kraampjes. Oui, oui, c’est la vie!

Geschreven door

Renee Dekkers