Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

‘Schat in dat je dit wel leuk vindt’

Dit jaar geen vakantie in het buitenland, maar gewoon in het Haagse Zuiderpark. Met vanavond Douwe Bob, bij Zuiderpark Live!

vrijdag 9 juli 2021

Naar een festival of vakantie in een ander land is dit jaar totaal niet nodig! Dit jaar vier je de vakantie lekker dichtbij huis, gewoon in het gezellige Zuiderpark. Het openluchttheater dat midden in ons eigen groene Zuiderpark ligt, is dit jaar omgetoverd tot een groot vakantiepark en festival tegelijk! Het beste van 2 werelden dus. Heel veel leuke activiteiten voor kinderen en jongeren, maar ook een aantal bekende artiesten die komen optreden tijdens het wekelijkse Zuiderpark Live. Vanavond is de eerste Zuiderpark Live met Douwe Bob. Dus regel nog snel een kaartje en geniet van een zonnig openluchtconcert in jouw favoriete stad!

Zuiderpark Vakantiepark

Maar er is meer! Het Zuiderparktheater zet deze zomer(vakantie) haar deuren wijd open voor jong en oud. Voor kinderen is er een parkbieb waar voorgelezen wordt en wat dacht je van een heuse ‘kinder knutseltuin’ die middags verandert in een kinderdisco? Je kan je kids opgeven voor een TikTok-les of laat ze hun DJ-skills opschroeven. Heel veel optredens worden er gegeven, zoals een cabaret- en dansvoorstellingen. En een aantal dingen, die mij nu al nieuwsgierig maken, zoals de relaxarette en de Applausdouche! Zin in een dagje quality time met het hele gezin? Dan moet je deze zomer echt een keertje naar het Zuiderpark. Je mag gerust ook vaker dan een keertje, want elke week is het programma weer helemaal anders.

Hier kan je het hele programma vinden. Op naar een prachtige zomer voor het hele gezin!

Maar er is meer!

Ook voor de grote mensen onder ons wordt er trouwens genoeg georganiseerd deze zomer. Zo vind je midden in de natuurlijke omgeving van dit Zuiderpark een pareltje; café Boom. Een heerlijke ontmoetingsplek, waar je terecht kunt voor een goede koffie, een lekker taartje van Ama of een goed glas wijn. Je kan er heerlijk buiten zitten en met minder weer kan je er ook leuk overdekt zitten. Het is 3 dagen per week geopend, dus kijk wel even voordat je er naartoe fietst. Al is een fietsritje door het Zuiderpark altijd mooi meegenomen! Ook een lekker plekje voor jezelf om tot rust te komen, terwijl de kids lekker vermaakt worden.

En Zuiderpark Live dus

De maanden juli en augustus staan daarnaast in het teken van Zuiderpark Live. Een divers aanbod van muziek, cabaret en familievoorstellingen. Vanavond wordt er afgetrapt met het concert van Douwe Bob, maar er zijn meer namen waar je reuze enthousiast van gaat worden! Wat denk je van Son Mieux, Guido Weijers, of Sjaak Bral? Benieuwd naar het hele programma? Hier vind je alle info die nodig kan zijn. Zoals het boeken van een ticket en een borrelbox bijvoorbeeld. Dus trommel je vrienden en familie bij elkaar en geniet van een lekker festival sfeertje in het gezellige Zuiderpark. Dichterbij kan bijna niet!

Geschreven door

Renee Dekkers