Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

‘Schat in dat je dit wel leuk vindt’

In deze nieuwe rubriek delen we wekelijks de laatste nieuwtjes, leukste weetjes, goed bewaarde geheimen en lokale tips uit onze mooie stad met je.

donderdag 29 april 2021

In deze nieuwe rubriek delen we wekelijks de laatste nieuwtjes, leukste weetjes, goed bewaarde geheimen en lokale tips uit onze mooie stad met je. Dingen die je altijd al over onze stad wilde weten, maar stiekem nog niet wist. Feitjes waar je indruk mee kan maken op je vrienden en familie en tips die je absoluut niet mag missen! Deze week trappen we af met een weekendtip. Deze zaterdag vindt het concert plaats van een band die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekwereld én die niet geheel toevallig bestaat uit echte ras-Hagenezen, dan gaat het natuurlijk over…, jawel: DI-RECT!

Livestreamen is het nieuwe uitgaan

Na een geweldige livestream vanuit Haags Hoog vorige week met Son Mieux, gaan we deze week gewoon nog even door met live streamen. Tijdens deze pandemie is dat tenslotte het nieuwe uitgaan! Zaterdag wordt er ook weer vanuit een pareltje in Den Haag een fantastische show neergezet. In het Circustheater in Scheveningen gaat voor DI-RECT eindelijk een langverwachte wens in vervulling; samen spelen met een orkest. Dit wordt natuurlijk meteen groots aangepakt door deze Haagse jongens, dus staan zij zaterdag samen met het Residentie Orkest op de planken van het Circustheater. En het toffe: jij kan hier thuis bij zijn! Hoe?

Tickets voor ultieme thuisconcertje

Via https://www.di-rect.com kan je tickets bestellen, je mag zelf bepalen hoeveel jij het ticket waard vindt. Netjes toch? Vervolgens nodig je een leuk gezelschap(je) uit om dit concert samen mee te kijken, wel voldoende afstand houden hè! Het lekkere van een concert in je eigen huis, is natuurlijk dat je zelf kan bepalen wat voor drankjes je in huis haalt. Dus sla snel wat Eiber biertjes in en een lekker wijntje van Porte Reffe en jouw avond kan niet meer stuk. Bijkomend voordeel: de avondklok is gelukkig opgeheven dus geen paniek meer dat je wel op tijd op de fiets moet zitten. Oftewel: een heerlijk lange avond vol muziek en gezelligheid, de perfecte invulling van een zaterdagavond in Den Haag.

Wij vinden het natuurlijk altijd leuk om te weten of jullie iets aan onze tips hebben gehad, dus tag ons vooral op Insta met een foto van jouw muzikale zaterdagavond!

PS: In het kader van écht leuke weetjes, is hier een mooie anekdote waarmee je geheid scoort bij je vrienden en familie. Lang geleden toen Tim Akkerman nog de zanger van Di-RECT was, mocht ik een keer bloemen geven na afloop van het concert. Ik kende de organisator van dat concert heel goed en zij had geregeld dat ik (groot fan van de band) het podium op mocht om bloemen te geven aan mijn helden. Een droom die uitkwam! Van de zenuwen moest ik alleen nogal nodig plassen toen. Zeg maar echt héél erg nodig. En toen kwam ik dus dat podium op om die bloemen te geven en tilde Spike mij uit enthousiasme spontaan op, nou ja en toen ging het dus mis..! Gelukkig moest ik al snel weer het podium af en heeft Spike gelukkig (tot mijn openbaring vandaag) niks gemerkt van dit ongelukje…oeps! 😉  

Geschreven door

Renee Dekkers