Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Schatzoeken vanuit huis

Wist je dat veel van onze schatten ook online heel actief zijn? Ook daar is een hoop te ontdekken. Ik neem je mee langs 11 fijne webwinkels!

woensdag 4 november 2020

Rutte was vrij duidelijk gister: “Blijf zoveel mogelijk thuis.” Dat is voor ons, schatzoekers, best een moeilijke opgave. Gelukkig zijn veel van onze schatten ook online heel actief en valt er nog een hoop te ontdekken. Ik neem je graag mee langs 11 fijne webwinkels!

Dat je nu een stuk minder je huis uit komt en dus prima de hele dag in je loungepak door het huis kunt sloffen, betekent niet dat we onszelf niet blij kunnen maken met een nieuw kledingstuk of een mooi sieraad. Shop bij Stijlbandiet je nieuwe lievelingstrui of een nieuw paar laarsjes en bij Pepita d’Oro een prachtig handgesmeed sieraad of zo’n mooi vintage sieradendoosje om je schatten uit te stallen. Voor je kleintje (of omdat je even behoefte hebt aan een overload aan cuteness) moet je bij Little YOU zijn. (LET OP: klikken op eigen risico!)

Upgrade je thuiswerkplek

Thuiswerken is met onze Haagse schatten ook geen straf meer. Bij Roast Factory bestel je de lekkerste koffie, bij Kali Tengah verse thee en je nieuwste koffie- en theetools en bij The Chocolate Shop iets lekkers voor erbij. Lekker Brood komt de lunch op de fiets bij je thuis brengen, en je sluit je dag af met een heerlijk kloosterbiertje van Monastic Store. De Vrijmibo regel je met Eiber bier, die niet alleen zijn biertjes, maar ook eigen bierworst en bierkaas verkoopt.

En als we dan toch de dagen thuis moeten spenderen, dan kunnen we er maar beter iets leuks van maken. Bij Sprinkel+Hop shop je de mooiste vintage meubels en accessoires, Made Conceptstore verkoopt meubels en kunst van eigen hand, waaronder prachtige glas-en-lood schalen en fleurige kussentjes en bij Nook Gallery kan je terecht voor handgemaakte kunstwerken voor ieder budget. Zo geef je je huis en daarmee hopelijk ook je humeur een lift!

En gelukkig hebben wij zelf ook nog een webshop, waar je onze fijne to-go beker scoort, voor dat heerlijke bakkie onderweg als je toch nog even een klein ommetje wilt maken.

Stay safe allemaal, en stay happy!

Geschreven door

Anouk van Schie