Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Sluit je zomer af bij OCK

Zaterdag 7 september vindt het Festival Zomer OCK plaats. Een festival met muziek, dans, theater en heerlijk eten. Mis het niet!

dinsdag 3 september 2019

Het kan jullie haast niet ontgaan zijn, wij zijn fan van OCK! En niet alleen vanwege de mooie locatie midden in het bos, de fijne sfeer en lekkere happen, maar ook vanwege de toffe evenementen die ze regelmatig organiseren. Aanstaande zaterdag staat er weer één op de planning: het Festival Zomer OCK. Lees snel waarom je dit festival niet mag missen!

Dit jaarlijkse zomerfeest is een festival in de sfeer van de Parade met een knipoog naar Woodstock. De plek waar je zaterdag 7 september geniet van theater, kunst, dans en heerlijke hapjes. Voetjes in het gras, drankje in de hand en tal van verrassende optredens. Wat dacht je van optredens in de sfeer van The Who, Joe Cocker en Santana? Zomaar een greep uit het programma. Sluit de avond af met Rondje Doe Maar, de beste Doe Maar Tribute band van Nederland, waarmee de jaren 80 doen herleven.

Feest!

Lekker dansen, of juist luisteren. Keihard lachen, of totaal opgaan in die heerlijke tunes. Bij Festival Zomer OCK kan het allemaal. Een knusse sfeer, mensen van alle leeftijden, bijzondere optredens en lekker kleinschalig. Als het weer nou ook nog een beetje meewerkt, komt het helemaal goed!

En natuurlijk wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Haal een lekker hapje en plof neer op het mooie terras van de brasserie! Nog niet overtuigd? Meezingen en dansen mag tijdens dit festival, als dat geen feestje wordt! Het festival start om 16.00 uur en duurt tot 23.00 uur.

Beleef het mee en reserveer snel een kaartje, of koop er eentje aan de deur. Kaarten kosten €15,-  en zijn te reserveren via de website van Brasserie OCK.

Geschreven door

Barbara van Rest