Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Taartjes voor thuis

Op zoek naar de beste adressen voor een lekker taartje to go? Bij deze vijf Haagse schatten heb je gegarandeerd succes! Dat wordt smullen!

woensdag 27 mei 2020

Kijk jij ook al zo uit naar volgende week? Kun je eindelijk weer neerploffen op het terras van je favoriete Haagse schat. Met veel bewondering volgen we de plannen die onze schatten maken en de aanpassingen die zij (moeten) doen om jou straks weer te kunnen ontvangen. Respect hoor! Tot die tijd kun je onze schatten nog steeds supporten. Maak er dus thuis nog even een feestje van, met de lekkerste taartjes van deze locals voor thuis!

BijClarence
Van chocoladetaart tot carrotcake. Een cheesecake of appeltaart. De taartjes die hier voor je klaar staan zijn steeds weer een verrassing. Ga voor een lekkere flinke punt of een mini taartje om te delen. Lekker koffietje erbij en je bent ready to go! Een taartje van bijClarence, daar lik je gegarandeerd je vingers bij af!

Confetti
Zodra je de Prinsestraat in fietst, komt de geur van vers gebakken taartjes je tegemoet. Feest! Want als er één plek is waar je de meest feestelijke taartjes eet, dan is het wel bij Confetti! Ze hebben hier werkelijk waar elke taart die je je maar kunt bedenken. Allemaal minstens even lekker en aan spikkels nooit een gebrek!

Juni Lekkernijen
Wie echt wat te vieren heeft, is bij Juni aan het juiste adres. Daar verkopen ze hele taarten om met je hele gezin van te smullen. Ga je voor de signature walnoot mascarpone taart met ahorn siroop, voor de zachte creamcheese taart met rode vruchten, voor de carrotcake met cream cheese topping of voor de goddelijke vegan chocoladetaart?

Café Loft
Woon je in de Vruchtenbuurt? Dan ben je tijdens een wandelingetje vast eens tegen de kerk op het Pomonaplein aangelopen. Een bijzonder plekje om te ontdekken en om meteen een lekker taartje voor thuis mee te nemen. De wortel-walnotentaart met citroen crème is mijn favoriet! Denk dat ik dit weekend de chocolade-espressotaart of pompoen panna cotta ook maar eens moet proberen.

Victor Driessen
Wie zijn vers gebakken brood koopt bij Bakkerij Victor Driessen, die weet welk gevaar er op de loer ligt. Een enorme toonbank vol lekkernijen. Waaronder dus ook altijd een paar overheerlijke taartjes. Appeltaartjes waar zelfs die van mijn oma niet aan kunnen tippen. Maar wees er wel vroeg bij, want ze zijn altijd binnen no-time op.

Geschreven door

Barbara van Rest