Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Tweedehands pareltjes

Tweedehands pareltjes, soms amper gedragen, vind je bij Marcy's in de Boekhorststraat. Een boetiekje om heerlijk rond te snuffelen.

maandag 27 februari 2023

De Boekhorststraat is weer een pareltje rijker: Marcy’s. Een tweedehands kledingwinkel voor dames, heren en kids. De Boekhorststraat is zo’n straat, net buiten de hoofdstraten van het centrum, die je wat ons betreft zo nu en dan gewoon even in moet lopen. Een plek waar creatieve en onderscheidende ondernemers zich vestigen, zo ook Marcella.

Zo goed als nieuw

Alle items die je bij Marcy’s aan de rekken vindt, zijn vanzelfsprekend schoon en fris, in heel goede staat, van mooie merken en vaak maar een paar keer gedragen. Dat is dan ook waarin Marcy’s zich onderscheidt. Pareltjes waar het prijskaartje nog aanhing toen ze binnen werden gebracht, kun jij hier bemachtigen. En het mooie hiervan is natuurlijk: op deze manier draag ook jij je steentje bij aan het terugdringen van de consumptiemaatschappij. Win-win als je het ons vraagt. De dames items hebben op dit moment nog de overhand, een goede tweede plek hebben de rekken met kinderkleding- en accessoires, maar Marcella experimenteert in haar winkel ook met mannenkleding. Met deze winkel is voor Marcella een droom uitgekomen. En dat voel je als je over de drempel stapt. Deze winkel is met liefde en passie tot stand gekomen.

Champagne Saturday

En stel je was nog niet overtuigd om een bezoekje aan deze fijne winkel te brengen, dan trekken deze twee woorden je ongetwijfeld alsnog over de streep: Champagne Saturday. Jawel, iedere eerste zaterdagmiddag van de maand struin jij langs de rekken van dit boetiekje met een glas bubbels in de hand. Perfecte combi natuurlijk!

Zelf je kledingkast uitgeplozen en items gevonden die nog zo mooi zijn dat ze een tweede leven verdienen? Ook dan ben je bij Marcy’s aan het juiste adres. Mail of bel even om een afspraak te maken, zodat jouw items beoordeeld kunnen worden. Oh enne laatste: ze hebben sinds kort ook een webshop, bonus!

Geschreven door

Marlies van der Kolk