Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Uit je hoofd naar je lijf

Eens even echt helemaal tot je zelf komen? Maak een afspraak bij Falcon Rose en geniet van een aromatische massage.

woensdag 14 juli 2021

In alle hectiek van alle dag weer even uit je hoofd en in je lijf komen? Dikke kans dat Lauren van nieuwe Haagse schat Falcon Rose je daarbij kan helpen. Want als jij je niet laat afschrikken door de termen ‘klinische aromatherapeut’ en ‘holistische massagetherapeut’ dan durven wij je te garanderen dat een bezoekje aan Lauren is wat ieder mens soms gewoon even nodig heeft! 

Uit je hoofd naar je lijf

In de kleine praktijk midden in het bruisende Zeeheldenkwartier kun je op de massagetafel van Lauren compleet tot rust komen. Lauren helpt je om vanuit je hoofd weer even echt in je lijf te komen. Door de heerlijkste massage die dus ondersteund wordt door aromatherapie. Jij kiest één van de vele door Lauren zelf samengestelde geuren uit. Een geur die je doet denken aan fijne dingen, je laat ontspannen of juist je interesse opwekt. En met die geur word je tijdens de massage (ietwat ‘slippery’ word je er wel van) in geolied.

Even ontstressen

En het is best lastig om te omschrijven wat zo’n aromatische massage (wij hebben ‘m beiden gedaan) met je doet. Typisch gevalletje: je moet het echt zelf ervaren. Maar woorden die ons te bieden schieten zijn: ontstressen, ontspannen en onthaasten. Heel even pas op de plaats en in het moment zijn. En omdat Lauren je vanaf het allereerste moment dat je daar, misschien toch wat onwennig, naar binnenstapt direct op je gemak stelt, is het daarna vooral heel hard genieten. De door jou gekozen geur krijg je in een klein flesje mee naar huis zodat je dat fijne gevoel ook thuis nog eens kan opzoeken. Wij zouden zeggen: gun jezelf zo’n heerlijk moment bij Lauren!

Good to know: Lauren is English speaking, but verstaat best een boel Nederlands 🙂

Geschreven door

Marlies van der Kolk