Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Vakantie vieren in eigen stad

Deze zomer blijven we thuis. Maar zo erg is dat niet. In Den Haag kun je ook een geweldige tijd beleven. Zo vier je vakantie in eigen stad.

vrijdag 29 mei 2020

Geen lange wandelingen door de Franse Alpen, geen cocktails op het Spaanse strand en geen bezoekjes aan prachtige Italiaanse musea. Grote kans dat de zomervakantie die je in gedachte had, niet doorgaat. Deze zomer blijf je lekker thuis. Maar zo erg is dat niet. In Den Haag kun je namelijk ook een meer dan geweldige vakantie beleven. Voor zes verschillende vakantietypes: zo vier je vakantie in eigen stad.

#1 De perfecte Haagse vakantie voor de zonaanbidder
Betekent vakantie voor jou normaal gesproken dat je je kleinste bikini of zwembroek aantrekt, ‘s ochtends vroeg naar het Spaanse strand of Italiaanse zwembad vertrekt om de rest van de dag boekjes te lezen in de zon onder het genot van ijsthee en cocktails? Dan is dit jaar Scheveningen jouw bestemming. Nergens zo’n heerlijk breed strand en ontspannen strandtenten als hier. Sta af en toe even op van je laken om bij The Shore een verfrissende ijsthee te halen en laat je verleiden om een SUPboard te huren, of misschien zelfs een surfles te boeken.

Aan het eind van de dag kun je, terwijl je genoeg foto’s maakt gedurende The Golden Hour, ook nog eens een heerlijke BBQ regelen bij Aloha. Herhaal dit ritueel dagen na elkaar en je voelt je net zo ontspannen als na je Mediterraanse vakantie vorig jaar met de zongebruinde huid die daarbij hoort.

#2 Het Haagse alternatief voor de sportieve vakantie
Urenlange wandelingen, verre fietstochten en spetterende watersport. Als jouw vakantie niet compleet is zonder de nodige fysieke uitdagingen dan ben je in één van de meest sportieve steden van Nederland op de juiste plek. Zo kun je bij Lola Bikes & Coffee de stoerste fietsen huren die je kunt gebruiken om je een atleet in de Tour de France te wanen. Voordat je opstapt is het aan te raden om een kopje koffie bij Lola te drinken: niets start jouw motor zo goed.

 

Geschreven door

Annelou Izeren