Cadeaubon bestellen

Happies en bakkies

Vegan voornemens

Staan bewuster eten en omgaan met het milieu op jouw lijstje met goede voornemens? Dan moet je deze vegan schatten uitproberen!

vrijdag 26 januari 2024

De eerste maand van 2024 is alweer bijna om, hoog tijd om nog eens naar je goede voornemens te kijken! Staan bewuster eten en omgaan met het milieu op jouw lijstje? Dan moet je deze vegan schatten uitproberen!

 

#1 Z’AHA deli

Bij Z’AHA deli scoor je de allerlekkerste en verse vegan friendly maaltijden! Van salades tot verse soepen, zoetigheid en borrelhappen. Allemaal mega lekker en helemaal vegan!

Z'AHA deli - vegan take away - Den Haag - vegan

#2 FOAM

Wij zijn al jaren fan van FOAM! Dit heerlijke plekje heeft een 100% plantaardige kaart, heerlijk terras en groene achtertuin! Dus, fiets je volgende keer door het centrum en ben je op zoek naar een lekkere vegan lunch? Fiets dan richting Foam!

FOAM - Foam Den Haag - Vegan lunch - Vegan breakfast - vegan Den Haag

#3 Vegane Glorie

Dit vegan pareltje (mét briljante naam) bevindt zich tussen het Scheveningse strand en de welbekende Fred. Bij Vegane Glorie gaat het om fun dining in plaats van fine dining. Kom lunchen of dineren in het kleurrijke restaurant en geniet van heerlijke vegan gerechten.

Vegane Glorie - vegan - vegan Den Haag - vegan diner

#4 Ethica

Vind je volledig vegan nog een uitdaging? Zet dan een eerste stap met een diner bij Ethica. Daar is de kaart namelijk voor 80% plantaardig en voor 20% bereid met Nederlandse dieren die erkend in overschot zijn, zoals de Schipholgans en de rivierkreeft. Een bijzonder diner gegarandeerd!

Ethica - diner Den Haag - duurzaam - biologisch

Geschreven door

Eefje van Look