Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Verrassend fit

Hidden Gym: een toffe workout, verrassende yogasessie of unieke disco boksles. En dat op een unieke locatie in Den Haag!

woensdag 31 januari 2018

Een toffe workout, verrassende yogasessie of unieke disco boksles. En dat op de meest bijzondere locaties in Den Haag. Wie fit wil worden hoeft zich niet langer in het zweet te werken tijdens een saaie groepsles in een muffe sportschool. Kerken, kelders, stranden, discotheken, boerderijen of daken. Je kan het zo gek niet bedenken of onze nieuwste Haagse schat organiseert er een uitdagende sportles. We steken het niet langer onder stoelen of banken: wat zijn we blij met deze aanwinst. Maak kennis met Hidden Gym!

Benjamin Gomes is het creatieve brein achter dit originele sportconcept. Hij houdt van bewegen, een gezonde lifestyle, van mentale & fysieke uitdagingen én laat je graag via die weg kennis maken met de verborgen plekjes van Den Haag. Deze sportieve duizendpoot is niet alleen druk in de weer met het spotten van unieke sportlocaties. Naast zijn werk voor Hidden Gym is hij al enkele jaren personal trainer en runt hij ook nog een eigen voetbalacademie. Aan energie dus geen gebrek!

Maar goed, terug naar Hidden Gym. Hidden Gym laat je bewegen op een andere manier én op een andere locatie dan je gewend bent. Van de gebaande paden af! Zo kan je mee doen aan lesje Farm Yoga op de boerderij of wat denk je van Beer yoga in de Beergarden met uiteraard een biertje als beloning na afloop van de les. De lessen hebben altijd een verrassende twist. En nou hoor ik je denken ‘zijn het alleen yogalessen’. Nee hoor, er zijn veel meer workouts die je kan doen. Bijvoorbeeld een gave ‘Dance Like Michael Jackson’ workshop. Zie jij jezelf al met die flitsende dansmoves van Michael over het podium gaan? Ga jij liever rollend over de dansvloer, dan is de rolschaatsworkout op disco muziek een echte aanrader! Roll yourself fit in de prachtige Lourdeskerk in Scheveningen. Het enige wat jij hoeft te doen is je in een retro fitnesspak te hijsen en de professionele instructeurs helpen je bij de rest.

Een ding staat vast, gegarandeerd fun tijdens de lessen van Hidden Gym. Ervaar het zelf en schrijf je in via de website. Of geef iemand een lesje cadeau, natuurlijk met de Haagse schatten cadeaubon!

De foto bij deze blog is gemaakt door Myrthe Slootjes.

Geschreven door

Barbara van Rest