Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Vijf op Vrijdag: 12 februari

Met deze vijf fijne Valentijntips van onze Haagse schatten zorg jij voor een romantische dag vol liefde voor jezelf en je geliefden.

donderdag 11 februari 2021

Love is in the air! Romantischer wordt het dit jaar niet, Valentijnsdag in de sneeuw! Liefde, we hebben het harder nodig dan ooit. Niet alleen liefde voor elkaar, maar ook zeker liefde voor jezelf! Verwen jezelf dit jaar met een leuk pakketje van een van onze Haagse schatten. Geniet van een uitgebreide brunch met jezelf, liefde gaat namelijk ook zeker door de maag. Haal een koffietje bij je favoriete tentje en geef een lief complimentje aan je stiekeme koffiecrush, want iedereen verdient wel wat extra liefde op deze dag! Je stiekeme koffiecrush al gevonden? Ga samen naar buiten en geniet samen van een winter wonderland met een lekkere glühwein! Zorg in ieder geval voor een liefdevolle dag voor jezelf en voor elkaar! Deze Haagse schatten gaan jou daar een handje bij helpen!

#1. Een Valentijnscadeautje vol liefde

Misschien heb jij het al voorbij zien komen op Instagram en anders raad ik je aan nu heel snel je insta te openen. Bij Pepita d’Oro weten ze wat liefde is en waar wij echt blij van worden. Elke dag kan je daar namelijk een speciale Valentijnsactie vinden. Van oorbellen met gouden hartjes tot armbandjes met liefdesteksten. Elke dag een andere actie en weinig tijd om na te denken, want elke actie is maar 1 dag geldig! Dus denk niet te lang na en geef jezelf gewoon dat mooie cadeautje. Dat verdien je!

#2. Schaatsen op natuurijs + glühwein

Hoe romantisch om hand in hand te schaatsen op natuurijs? Als we de ijsmeesters moeten geloven, zit het er dit weekend in! Dus haal je schaatsen van zolder en kies het mooiste stukje natuurgebied uit. Show jouw schaatsmoves of doe alsof, misschien is er wel iemand die jouw kunsten nog wat bij kan slijpen. Uitgeschaatst? Ga voor een verse warme choco van The Chocolate Shop of score een lekker verse glühwein bij Café Loft. En als je daar dan toch bent, verwen jezelf dan nog een beetje extra met een mooi wijncadeau pakketje of misschien wel met een nachtje weg in de Loft Stay. Liefde moet je vieren!

#3. Liefde gaat door de maag

Hoe kan je liefde nou beter vieren, dan met heel veel lekker eten! Gelukkig denken veel Haagse schatten daar ook zo over. Begin deze Valentijnsdag met een uitgebreide Breakfast Plate van SamSam, helemaal tot aan je deur afgeleverd. Kan je extra lang lekker onder je warme dekens blijven liggen. De dames van Hug the Tea hebben een heerlijke Valentine High Tea Box voor jou en je Valentijn. Of verras jezelf of iemand anders met de Foam Valentine brunch box. Denk aan heerlijke vegan sandwiches, verse sapjes, huisgemaakte taart, alles wat je nodig hebt voor een perfecte Valentijnsbrunch. Bestellen kan alleen vandaag nog!  ‘s Avonds is het tijd voor een uitgebreid diner en de keuze is reuze! Ga bijvoorbeeld voor het romantische Franse Valentijnsmenu van ons kersverse Haagse schat Pastis. Ook een vegetarisch menu is mogelijk. Bestellen kan alleen vandaag nog! Ook bij Bistro Jules kan je uitpakken met een 3 en zelfs 4 gangen menu en om het helemaal compleet te maken, ga je ook gewoon nog voor dat wijnarrangement. Meer zin in kleine hapjes die je romantisch kan delen bij kaarslicht, kies dan voor het Valentijnsmenu van Little Miss Sangria. Als dessert nog zin in wat zoete verwennerij, sla je slag bij Juni. Een box vol huisgemaakte zoetigheid, perfect om deze romantische dag mee af te sluiten.

#4. Valentijnspakketjes voor jezelf of voor jouw Valentijn

Liefde is jezelf of iemand anders verwennen. Hoe kan je jezelf nou beter verwennen dan met leuke pakketjes van onze Haagse schatten?! Stijlbandiet heeft weer een heel aantal leuke Valentijnspakketjes in elkaar geknutseld. Pakketjes die jezelf heel graag zelf zou willen hebben, maar ook pakketjes waar je iemand anders heel blij kan maken! Bij Little Green Shop kan je je eigen pakketje samen stellen. Je mag zelf een zeep, ansichtkaart en zaadjes uitzoeken en in elk pakketje gaat een mini-boeketje droogbloemen. Hier word je toch zo blij van?

#5. Romantische thuisbioscoop met Het Filmhuis

Na deze dag vol lekker eten, schaatsplezier, wandelingen in de sneeuw en romantiek, sluiten we deze af met een ontspannen thuisbioscoop. Maak het je zo gemakkelijk mogelijk, hang een laken aan de muur of zorg voor een witte muur en haal de beamer erbij, zodat je een scherm zo groot kan maken alsof je weer even in het Filmhuis bent. Pak je matras, dekens, kussens en popcorn erbij (als je nog trekt hebt na alle Valentijnsmenu’s). Het Filmhuis zorgt voor de rest! Een exclusieve voorpremiere van de film Undine. Pas op 6 mei te zien op het witte doek, maar voor de liefde worden nu eenmaal uitzonderingen gemaakt. Undine, een modern romantisch sprookje wat zich afspeelt in Berlijn en nu al verschillende prijzen heeft binnen gehaald. De perfecte afsluiting voor deze romantische dag vol liefde.

 

Geschreven door

Renee Dekkers