Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Vijf op vrijdag: 15 januari

De meest deprimerende dag staat voor de deur. Met deze 5 weekendtips, zorgen we voor een onvergetelijk weekend en ga je Blue Monday makkelijk overleven.

donderdag 14 januari 2021

Hoe overleef ik Blue Monday? Nee, dit is niet de nieuwste ‘ Hoe overleef ik…’ van Francine Oomen. Dit is een serieuze vraag nu deze blauwe maandag  in aantocht is. Na dit weekend is het namelijk zo ver, de meest deprimerende maandag van het jaar. Maar daar gaan wij en jullie natuurlijk niet in mee! Met behulp van onze Haagse schatten, gaan wij ervoor zorgen dat jullie weer een fantastisch weekend hebben en dat jullie dit gevoel meenemen naar deze blauwe maandag. Denk aan heel veel chocola, aan jezelf net ietsje meer verwennen dan normaal of misschien iemand anders verrassen! Bye Bye Blue Monday en welkom Groen-Geel weekend!

#1. Overlevingstip 1: chocola, chocola, chocola en nog meer chocola! 

In chocola zit het stofje phenylalanine, een hele moeilijke naam voor een stofje dat er voor zorgt dat je je blij en gelukkig voelt. Dus we mogen massaal aan de chocola! Kies voor een lekkere wandeling of een fietstochtje naar The Chocolate Shop en kies je favoriete chocola. Mijn tip? De chocola van Maison Pralus, voor de lekkerste vegan, creamy warme chocolademelk. Vergeet niet genoeg in te slaan, zodat je ook nog wat hebt voor aankomende maandag!

#2. Overlevingstip 2: ontspannen op de yogamat 

Niks lekkerders dan even de tijd voor jezelf nemen met een lekkere yogales. Jolanda van K’dans heeft voor januari weer een hele maandMAP gemaakt, met elke dag een heerlijk online lesje. Zaterdag kan je het lichaam inspannen met een lesje pilates, zondag staat in het teken van ontspanning. Op maandag ook nog behoeft aan zo’n momentje, ook dat kan! Op maandag staat er een heerlijke les ingepland met nadruk op de ABS en Glutes. Kan je er niet genoeg van krijgen, dan is deze dag een mooi moment om jezelf te verwennen met een abonnementje!

#3. Overlevingstip 3: Een nachtje in een hotel

Met deze nieuwe lockdown, is het misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar beeld je eens in, even een nachtje ergens anders, bedden met van die super comfy dekens, het bad laten vollopen en verder gewoon even helemaal niks! Denk daar dan nog een speciaal Eiber Bier arrangement bij, dan ben je die blauwe maandag snel vergeten. Bij Boutique Hotel Corona kan je een nachtje (of meer) reserveren en het lokale bier arrangement erbij bestellen. Naast een heerlijk nachtje weg, geniet je van 4 Haagse Eiber biertjes en krijg je 2 echte Eiber glazen en een late check-out cadeau, zodat je lekker rustig aan kan doen. Ik zeg boeken maar!

#4. Overlevingstip 4: jezelf verwennen met online koopjes

Soms word je gewoon heel erg blij van een cadeautje voor jezelf! Dus pak de laptop erbij en surf naar jouw favoriete Haagse schatten. Als je niet weet waar je moet beginnen, helpen we je graag aan wat inspiratie. Zo laten de dames van Stijlbandiet elke dag een deel van de collectie zien. Niet alleen kleding, maar ook prachtige meubels. Op zoek naar iets kleiners? Loop dan langs de etalage van Little Green Shop, zoek iets leuks uit voor jezelf, stuur ze een appje en voordat je het weet, heb jij je cadeautje voor jezelf binnen. Nu we allemaal thuis werken, is de thee niet aan te slepen. Tijd voor nieuwe theekoppen misschien? Als je de kopjes van Hug the Tea hebt gevonden, weet je zeker dat het tijd is voor iets nieuws! Surf snel naar de webshop en bestel jouw favoriet. Je thee zal nooit meer hetzelfde smaken. Nog 1 nachtje slapen en dan is de Lola Sticky Bottle Box te bestellen bij Lola Bikes& Coffee. Een speciale box met 3 unieke Lola Sticky Bottle items: een toffe trui, shirt en sticky bottle bidon. Kan jij dat nachtje niet meer afwachten? Ik zal je een geheimpje vertellen, je kan de box alvast pre-orderen!

#5. Overlevingstip 5: iemand anders blij maken, maakt jezelf blij!

Naast cadeautjes voor jezelf kopen, word ik misschien nog wel blijer van cadeautjes geven. Misschien heb je iemand om je heen die wel een cadeautje verdient of ken je iemand die erg gevoelig is voor Blue Monday om op te vrolijken! Vind je het lastig om een cadeautje te bedenken, ga dan naar onze website en kies voor een Haagse schatten cadeaubon. Dan laat je hem of haar gewoon zelf kiezen! Je kan de bon ook nog eventjes bewaren tot na de lockdown en samen uiteten gaan bij jullie favoriete Haagse schat. Wij duimen met jullie mee dat die dag snel gaat komen!

Geschreven door

Renee Dekkers