Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Vijf op vrijdag: 27 november

Elke vrijdag zetten we onze leukste Haagse schatten weekendtips voor je op een rij. Dit keer 5 tips om november sfeervol af te sluiten!

donderdag 26 november 2020

Het is alweer het laatste weekend van november. Tijd om de december feestmaand in te luiden. Een maand die er waarschijnlijk een stuk anders uit gaat zien dan we gewend zijn. Eentje zonder feestjes, kerstmarkten en winterse evenementen. Reden genoeg dus om er thuis iets gezelligs van te maken. Met deze 5 tips helpen we je op weg!

#1 FOAM at home

Elke vrijdag kun je thuis genieten van de kookkunsten van FOAM. En zeg nou zelf, na zo’n drukke werkweek is er toch niks fijner dan zelf niet te hoeven koken. Met FOAM ben je niet alleen verzekerd van een avondje smullen, maar ben je ook nog eens heel verantwoord bezig. De gerechten zijn plantaardig én je support de lokale horeca. Een goed begin van het weekend als je het mij vraagt!

#2 Filmavondje bij Dakota

Wil je toch een gezellig avondje buiten de deur? Uiteraard geheel op gepaste afstand. Ga dan voor een klein prijsje naar een van de films in Theater Dakota. Dit weekend draaien ze o.a. The Singers Club. Een komisch drama over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Dé ultieme feelgoodfilm als we de recensies mogen geloven.

#3 Sfeervol thuis

Zodra het ’s avonds donkerder wordt, gaan bij mij thuis de kaarsen aan. Welke mijn favoriet zijn? De dinarkaarsen van Stijlbandiet! De mooiste kleuren, die perfect passen in ieders interieur. Ook leuk om cadeau te geven trouwens! Heb je nog geen mooie kandelaar om hem in te doen? Duik dan snel de Weimarstraat in en stap binnen bij Sprinkel + Hop. Let wel op, grote kans dat je niet alleen met een kandelaar de deur naar huis gaat 😉

#4 Een vroege kerst

Ondanks dat de Sint zijn verjaardag nog niet eens is gevierd, zie je de kerstboom-stalletjes als paddestoelen uit de grond ploppen. Vind je een kerstboom in huis nog iets te vroeg? Of ben je gewoon op zoek naar een meer duurzame oplossing? Scoor dan een mooie grote plant bij Little Green Shop: Bar en Zo of Filya Indoor Garden. Zo’n toffe eye-catcher brengt zowel mèt als zonder versiering sfeer in huis.

#5 Haagse zondag

Zondag is mijn lievelingsdag. Na een lekkere wandeling over het strand of door het bos met de kids, maken we het gezellig thuis en starten we de borrel. De borrelbox van Little Miss Sangria is hiervoor écht een uitkomst. Een ander top initiatief voor lekkerbekken is de restaurantbox van Haagse zondag. Een fantastisch creatief concept van 5 bijzondere Haagse horeca ondernemers, waaronder Haagse schat Bar Pêche. Zij bundelen in deze gekke tijd hun krachten en stellen elke week een super lekkere Haagse zondag box samen. Let op: de boxen voor dit weekend zijn uitverkocht, maar je kunt wel al voor volgende week bestellen!

Geschreven door

Barbara van Rest