Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

We proudly present: de Haagse schatkist

Op zoek naar een uniek Haags cadeau? Bestel de Haagse schatkist, een pakket vol met lekkere lokale producten van bijzondere Haagse ondernemers.

donderdag 25 juni 2020

Na het enorme succes van de Haagse schatten survivalpakketten, hebben we de smaak te pakken en opnieuw een pakket voor jullie samengesteld. We proudly present: de Haagse schatkist! Een pakket dat enkel weer bestaat uit lokale producten en waarmee je de aangesloten Haagse ondernemers dus direct steunt. Tof toch?

Een pakket dat het thuiswerken en thuisblijven in deze zomer gewoon nét wat aangenamer maakt. Want even eerlijk, je start je dag toch extra fijn op met een vers gezet bakkie van Roast Factory met daarbij een bakje yoghurt met homemade granola van Lekker Brood? En heb je ‘s middags behoefte aan écht goede chocola, neem je gewoon een stukje van die mega lekkere reep van The Chocolate Shop met een vers gezet theetje van Kali Tengah. Aan het einde van de dag wel een biertje verdiend? We’ve got you covered! Wordt overigens wel lastig kiezen tussen het kloosterbier van Haagsche Broeder of een koude Eiber. Cheers!

Enne: hadden we eigenlijk al gemeld dat er ook weer een plantje van Filya Indoor Garden in het pakket zit om het thuis nog wat gezelliger te maken en een kaartje van NOOK Gallery om iemand te laten weten dat je aan diegene denkt?

Tot slot een kleine primeur in dit pakket: de enige echte duurzame Haagse schatten to go mok waarmee je bij een boel aangesloten Haagse schatten 10% korting krijgt op jouw bakkie to go! Die wil je!

Het pakket bestellen (mag natuurlijk ook voor iemand anders) doe je hier: shop.haagseschatten.nl.

Thanks voor jouw lokale support!

Geschreven door

Marlies van der Kolk