Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Werk aan de winkel!

Kan jouw kledingkast wel wat kleur gebruiken deze lente? Start je naaiproject dan bij Van Domburg Textiel, ze helpen je graag op weg!

dinsdag 28 februari 2023

Een winkel waar iedereen die over de drempel stapt niet als klant, maar als gast behandeld wordt. Waar jonge meiden de deur platlopen, maar waar ook grijze omaatjes al jaren kind aan huis zijn dat is Van Domburg Textiel aan de Thomsonlaan. Waar een goede service vanzelfsprekend is en je zeker weet dat je bijzondere schatten vindt tussen die enorme rijen met kleurrijke, vrolijke stoffen. En dat komt met de naderende lente natuurlijk heel goed uit! 

Als een kind in een snoepwinkel

En toegegeven: ik ben niet bepaald een ‘naai wonder’. En dan druk ik me nog heel voorzichtig uit. Ik kan eerlijk gezegd nog geen knoop (shame on me!) aan een broek zetten. Dat gezegd hebbende ben ik dan ook erg verbaasd dat het zelfs bij mij een beetje begint te kriebelen als ik weer eens in de winkel ben. Want ja, het voelt bij Van Domburg toch echt een beetje als een kind in een snoepwinkel. De gaafste printjes en mooiste kleuren komen op je af. En had ik eigenlijk al gezegd dat je er ook nog eens een boel biologische stoffen, exclusieve merkjes en wol in alle kleuren vindt?

Werk aan de winkel!

Kortom: werk aan de winkel! Met de lente in zicht is het namelijk de hoogste tijd voor wat nieuwe fleurige en kleurrijke items in jouw kledingkast. En die zou je natuurlijk eenvoudig ergens aan kunnen schaffen, maar hoeveel leuker is het als jij je eigen naaiproject start met een bezoekje aan Van Domburg? Met het kundige advies dat je daar krijgt, kun jij thuis (of bij De Naaierij) aan de slag met jouw project.

Wij zijn reuze benieuwd naar de resultaten, op naar de lente!

Geschreven door

Marlies van der Kolk