Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Werkweek klaar, dus borrelen maar!

Eindelijk mag het weer! Borrelen buiten de deur als nooit tevoren. Kies jouw favoriete Haagse spot en vier deze eerste vrijmibo!

donderdag 27 januari 2022

Het mag weer!! De deuren van de horeca staan wagenwijd open, dus let’s go! Geen biertje meer buiten kleumend van de kou of een wandelende borrel om jezelf warm te houden. En misschien wel het fijnste: eindelijk geen online borrels vanachter dat beeldscherm meer! Vanaf nu kan jij weer genieten van een lekker warm stoeltje aan een gezellige tafel met vertrouwd achtergrondgeluid wat we lang hebben moeten missen. Het geluid van andere enthousiaste borrelaars, het geluid van rammelend bestek, het geluid van proostende glazen, het geluid van de tap en het geluid van de vriendelijke bediening die jouw bestelling komt opnemen. Het klinkt bijna als een droom, niet waar? Ontdek snel een paar leuke plekjes waar je deze eerste vrijmibo uitgebreid kan gaan vieren! 

#1. Borrelen in de kerk bij Café LOFT

Pak je fiets en breng deze heilige borrel door in de kerk, best een bijzondere locatie voor een vrijdagmiddagborrel! Hier weten ze wat borrelen is hoor. Met een uitgebreide kaart en een heleboel lekkere drankjes zit je hier dan ook helemaal goed deze vrijdag. Wist je trouwens dat ze hier binnenkort een eigen bierbrouwerij krijgen? Nog meer reden om hier borrelend de week af te sluiten en het weekend in te luiden!

#2. Borrelen op het strand bij Aloha

Genietend van een ondergaande zon tijdens je borrel, dan moet je bij Aloha zijn. Ideaal voor een romantische borrelavond met jouw lief. Fantaseer samen over de mooiste zonsondergangen over de hele wereld onder het genot van wat heerlijke hapjes en drankjes. Nog een paar maanden en dan kunnen deze borrels gewoon weer buiten in een t-shirtje, dat is toch om blij van te worden!

#3. Borrelen in de Reinkenstraat bij Little Miss Sangria

Hier aan de Reinkenstraat nummer 61, weten ze hoe je van elke borrel een feestje maakt! Met een glas huisgemaakte sangria zit de sfeer er natuurlijk al meteen goed in! De perfecte plek om na werk nog even met je collega’s de week af te sluiten. Sangriaatje, hapjes om te delen, muziekje en tafelgeluiden op de achtergrond. Wat wil een mens nog meer?

#4. Borrelen + filmpje bij Het Filmhuis

Je maakt deze vrijdagavond natuurlijk helemaal compleet met een bezoekje aan de film. Eindelijk kunnen we het Filmhuis gaan bewonderen. Na een lange verbouwing en een lockdown er achter aan, mogen we nu toch echt naar binnen. Dus begin in het café met een borreltje vooraf en daarna begeef je je richting de zaal voor dat comfortabele gevoel van die heerlijke stoelen. Ga lekker ontspannen zitten, laat je betoveren door het scherm en geniet van het feit dat dit weer kan! Een avond om nooit te vergeten!

#5. Speciaal voor de quarantaine-borrelaars

Helaas moeten een aantal het van ons doen met een vrijmibo thuis. Maar zie het dan zo, misschien is dit wel de laatste vrijdagmiddagborrel thuis, dus ook die moet goed gevierd worden! Laat iemand een flesje wijn voor je halen bij Porte Reffe of bestel een lekker bierpakketje van Eiber. Kijk op de website van Ethica voor de lekkerste recepten voor hapjes die je thuis kan maken. Bestel bij de sushimeisjes wat lekkers of laat iemand zorgen voor goed brood van Lekker Brood of Victor Driessen. Met deze ingrediënten maak ook jij van deze avond een onvergetelijke borrelavond en natuurlijk zit ook jij volgende week hopelijk weer lekker bij jouw favoriete restaurant of borrelplek!

Geschreven door

Renee Dekkers