Nee, ik ben niet in de war. Ik besef me terdege dat de eerste sneeuwvlokken van de week vielen, het vooral de verwarming is die ons op het moment warm houdt en je surfshort waarschijnlijk ergens onder in de kast ligt. Toch laat ik je graag kennismaken met onze nieuwste Haagse schat: Hart Beach Quiksilver Surfschool.

Want wat is er nu fijner dan je tijdens deze ietwat druilerige dagen op een heel eenvoudige manier, en zonder duur vliegticket, in die heerlijke vakantiesfeer te wanen? Weinig toch. En dat kan dus het hele jaar rond, 7 dagen in de week bij Hart Beach. Natuurlijk om te surfen, want juist in de winter zijn de golven hier vaak het beste! Nog geen pro? Dan neem je toch gewoon een les bij één van de ervaren instructeurs, zo weet je zeker dat jij in de zomer surfproof bent! En geen paniek: aan speciale winter wetsuits is gedacht en kom je uit het water dan wacht er ook nog eens een warme douche. Zie je dat koude water toch niet zo zitten? Word er dan rustig wakker met een lekker bakkie en ontbijt, smul er van je lunch of plof er neer voor een lekker maaltje. Uiteraard is zeezicht overal inbegrepen! Een goede kwaliteit eten, voor een heel schappelijke prijs en dat ook nog eens in een gezellige setting. Dat is Hart Beach. Een warm welkom, ontspannen, een goede vibe.

Niet voor niets een begrip in Scheveningen en ver daarbuiten. De plek waar surfers en levensgenieters (check!) elkaar vinden. Waar je geniet van die heerlijke keuken, je eerste surfles krijgt en veel te hebberig wordt van de fijne surfshop. Waar je, en ik spreek uit ervaring, ook heel goed kunt shoppen als niet surfer. Drie in één dus!
En o, ja ze organiseren ook regelmatig toffe evenementjes. Van yoga sessies tot SUP races, van surfkampen tot ouder en kind lessen op vader- en moederdag.

Een waar pareltje aan de Scheveningse boulevard. Loop er dus vooral eens binnen, want ook als je niet surft is dit een heel tof en fijn plekje. En is het echt te koud of nat om te fietsen? Dan parkeer je in de winter gewoon gratis zo voor de deur.

Wij zijn er trots op dat ook Hart Beach vanaf nu meedoet aan de Haagse schatten cadeaubon. Wacht vooral niet tot de zomer om ‘m in te wisselen, er is nu ook meer dan genoeg te doen en te genieten!

Hart Beach Quiksilver surfschool

Strandweg 3
2586 JK Den Haag
Website